СПІВПРАЦЯ: Encelade 1789 і W Motors


Бренд  Encelade 1789, який випускає люксові аксесуари, і компанія W Motors, що спеціалізується на інноваційних гіперкарах, оголосили про партнерство!
 

Гіперкари - супершвидкісні автомобілі від W Motors - увібрали в себе всі сучасні технологічні досягнення!

Запонки на подарунок

Encelade 1789, які пропонують аксесуари найвищого класу, також можуть пишатися унікальними технологічними новаціями в сфері виробництва таких, здавалося б, звичайних речей, як запонки. Незвичайні і дуже складні за конструкцією запонки Encelade складаються з 34-56 різних елементів. А максимальна швидкість обертання кілець в дизайнерських запонки Encelade Dice і Encelade Gyro становить неймовірну цифру - 150 000 оборотів в хвилину! Обертаються вони за допомогою унікальної системи підшипників.

Крім того, Encelade 1789 пропонує особливу кліпсу, що дозволяє ідеально закріпити запонку на сорочці з матеріалу будь-якої щільності. Технічні рішення, використані в запонки Encelade, запатентовані!
Ексклюзивні запонки W Motors / Encelade 1789 виконані з нержавіючої сталі 316L. Центральне колесо - з синім і золотим PVD-покриттям.

Ексклюзивні запонки W Motors / Encelade 1789 виконані з нержавіючої сталі 316L. Центральне колесо - з синім і золотим PVD-покриттям. При виготовленні запонок використані 12 шарикопідшипників - одні з найбільш мініатюрних в світі. Запонки випущені обмеженою серією в 101 екземпляр і поставляються в нумерованих футлярах, на яких нанесений напис французькою мовою: il n'y a pas d'innovation sans désobéissance aux règles (прагнеш винаходити - порушуй правила).



Примірник з номером 0 був виставлений в одному з бутиків Encelade. Номер 1 представили в шоу-румі W Motors в Дубаї. Номери 2-50 зарезервовані для клієнтів W Motors, а номери з 51 по 101 можна придбати на сайті FAMA – unique presents!