Оригінальні міні бари для ваших улюблених напоїв


Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих мінібарів, які стануть яскравою прикрасою інтер'єру вашого будинку. Ручна робота, увага до деталей і висока якість матеріалів гарантують довгу службу цих предметів. Мінібари, виготовлені вмілими руками українських майстрів, є цікавим поєднанням декоративності та функціональності. Вони з легкістю вміщують в себе пляшку улюбленого віскі або дорогого вина.

Міні-бари на подарунок

Витончений міні бар у вигляді кабріолета з деревини ясена не тільки є оригінальним елементом декору, але і містить в собі функціональну складову. Елегантна форма і незвичайне виконання роблять цей аксесуар прикрасою святкового столу. Пляшка улюбленого віскі, дорогого вина або іншого елітного напою буде вкрай вигідно виглядати в дерев'яному кабріолеті.

Деревина клена та ясена в руках майстра придбала форму літака. Оригінальний міні бар ручної роботи - ідеальний подарунок для кращого друга. Витончений елемент декору, який не тільки прикрасить чоловічий кабінет, але і послужить сховищем для вашого улюбленого алкогольного напою. Так само цей подарунок може стати символічним для людини, чия професія пов'язана з польотами в небо.

Міні бар в вигляді копії справжньої гармати - оригінальна річ, яка стане акцентом в декорі будь-якого чоловічого кабінету. Ваш улюблений напій тепер буде відповідно оформлений, тому пригощати їм друзів стане ще приємніше. Подарунок з характером, який сподобається будь-якому чоловіку і завжди буде радувати своєю практичністю і естетичним виглядом.

Вагон - міні бар виготовлений з ретельно обробленої деревини ясена та покритий лаком. Перед вами справжня окраса для вашого будинку, в якому завжди раді гостям. Якщо ви вибираєте оригінальний подарунок для чоловіка, чиє життя пов'язане з подорожами, відрядженнями або залізницею, такий міні бар буде відмінним вибором.

Обрати іншу, не менш оригінальну, підставку для свого улюбленого напою можна в нашому каталозі.