МУЗИЧНІ ЯЙЦЯ ФАБЕРЖЕ ВЖЕ У ШОУ-РУМІ


З моменту створення Карлом Фаберже своїх знаменитих ювелірних виробів вони стали символом розкоші і емблемою багатства. На виробництво оригінального яйця Фаберже йшов майже цілий рік. Такий виріб, вміло виготовлений із золота, срібла і прикрашений дорогоцінним камінням, кришталем, деревиною, перетворювався у предмет мистецтва. Крім тонкої ювелірної роботи, яйця Фаберже вирізнялися і яким-небудь сюрпризом

Відтепер придбати яйця Фаберже можна і в шоу-румі Fama. Ці вироби, що виконують функцію шкатулки, стануть яскравою прикрасою інтер'єру кімнати.

Музичні яйця Фаберже на подарунок

Заслуговує на увагу яйце Фаберже «Jade», виконане в антикварному стилі з розкішним декором. За основу виробу взято гусяче яйце, прикрашене золотом, кристалами Swarovski та декоративним ручним розписом, що імітує мармур. Крім того, це яйце ‒ музична шкатулка. Вона стане прекрасним аксесуаром і вишуканим подарунком.

Цікавою є скринька-яйце «Love forever». Це ексклюзивна шкатулка ручної роботи з двох натуральних голубиних яєць на музичній підставці у формі серця виконана в класичному стилі.
Цьому розкішному аксесуара притаманні такі ознаки стилю Фаберже: інкрустація дорогоцінними каменями, кристалами, стразами і намистинами від Swarovski.

Ще одна чудова музична шкатулка ‒ яйце Фаберже «Peacock». Аксесуар стилізований у вигляді павича, що є символом мудрості, успіху і краси. Мелодія «You are so beautiful», яка звучить в скриньці, стане вершиною цього ексклюзивного творіння. Таке яйце ‒ незабутній подарунок для найпрекраснішої жінки.

Неймовірно ніжна і елегантна шкатулка-яйце «Malachite» - ексклюзивний аксесуар ручної роботи з натурального гусячого яйця для зберігання ювелірних прикрас виконаний в стилі Фаберже. Він просто зачаровує своєю унікальною красою і витонченістю виконання.

З іншими подібними виробами можна ознайомитися в нашому каталозі.