Zancan: ювелірні вироби для справжніх чоловіків


Історія ювелірного бренду Zancan починається у 1990 році в Італії. Засновник і натхненник ювелірної компанії, Робертіно Занкан, задумав створити унікальну лінію чоловічих прикрас та аксесуарів. Головна місія виробів Zancan – підкреслити індивідуальність справжніх чоловіків і створити яскравий образ, що запам'ятовується.

Ювелірні вироби компанії створені з використанням нових технологій та середньовічних підходів до бачення справжнього мистецтва, що дозволяє створити неповторну палітру образів. Впевненість в собі, мужність та холод – ось три акценти, на яких побудований бренд Zancan. Купити їх вироби тепер можна і у нас в бутику.

Ювелірні вироби на подарунок

Представлене кільце-печатка з чорної шпінелі від Zancan можна по праву назвати чоловічою класикою. Кільце нагадує про родові перстні, які раніше передавалися із покоління в покоління і були атрибутом влади, сили та впливовості.

Ця модель виконана в сріблі зі вставками з рожевого золота найвищої проби. Доповнює виріб вставка з розсипу ювелірної чорної шпінелі.

Ще одна ефектна прикраса від Zancan – срібне кольє «Роза вітрів», яке характеризує лаконічний дизайн і мінімум витребеньок. Такий аксесуар може стати завершальним акордом образу.

Кольє виконано з високоякісного срібла та ювелірної сталі, а його родзинка – вставка з чорної шпінелі, що надає виробу дещицю брутальності та шарму.

Ви вважаєте, що браслети – це геть не чоловічий аксесуар? Лише подивіться на цей браслет! Прикраса «Черепи» є зразком високої якості та філігранної роботи, і поєднує в собі елегантну класику і екстравагантність.

Такий виріб підкреслить неординарну індивідуальність свого власника, його незалежність і почуття стилю. Це справді яскрава прикраса для справжнього чоловіка.

Чоловіче кольє з підвіскою-хрестиком буде ефектно виглядати як в повсякденному образі, так і у поєднанні з вечірнім вбранням.

Виріб характеризується стриманістю, лаконічністю та мінімальною кількістю деталей. Висока якість матеріалів і незвичайний дизайн ювелірної прикраси не залишать байдужим дорогого вам чоловіка.

Обираючи подарунок для коханої людини, ми намагаємося придбати щось цінне, незвичайне і щось, що запам'ятовується. Всім цим характеристикам прекрасно відповідають прикраси Zancan. Каталог всіх виробів бренду можна подивитися на Fama.