Вибір ікон поповнився роботами знаменитих грецьких майстрів


Fama Presents поспішає порадувати Вас новинками! На цей раз у нас поповнення асортименту ікон.

Ікона – обов'язковий атрибут інтер'єру будинку віруючої людини. Кому ж і з якого приводу можна дарувати ікони? Існує поширена думка, що ікони не можна дарувати. Поспішаємо розвіяти Ваші сумніви: ікона – це чудовий і благородний презент. З цим твердження погоджується і церква, оскільки ікона допомагає побудувати діалог з Богом і зміцнитися у вірі. Ікону можна (і потрібно!) дарувати як з приводу якого-небудь свята, так і без приводу. Єдине, варто пам'ятати, що ікона – це в першу чергу священне зображення, а не модна прикраса, тому дарувати її варто лише віруючим людям.

Ікона стане чудовим подарунком на вінчання, хрещення, новосілля або річницю весілля. Також її доречно презентувати на відкритті нового підприємства або перед тривалою подорожжю. Вибираючи ікону, враховуйте особистість людини, якій Ви збираєтеся її подарувати. Наприклад, якщо Ви хочете зробити приємне партнеру по бізнесу, подаруйте йому ікону з ликом святого, який допомагає в справах, або покровителя професії. Якщо ж Ви обираєте дарунок до Дня народження, доречним буде презентувати іменну ікону з ликом Святого покровителя.

Вибір ікон в нашому бутику поповнився трьома грецькими брендами: «Loudaros», «Silver Axion» і «Argiropuolos». Якщо Ви шукаєте ікону на подарунок, зверніть увагу на на «Володимирську ікону Божої Матері» від Silver Axion. Ця ікона незвичайна тим, що була написана євангелістом Лукою на дошці від столу, за яким був за трапезою Спаситель з Пречистою Матір'ю і праведним Йосипом.
Ікона виготовлена з високоякісних матеріалів і покрита напиленням срібла 950 проби.

Ікони на подарунок

«Святий Миколай» – один з найбільш популярних святих з часів прийняття християнства. Ікона із зображенням цього святого від «Argiropuolos» буде доречною у якості презенту на День народження та ділового подарунка (він вважається покровителем тих, хто працює у галузі торгівлі та фінансів). Ця ікона виготовлена методом пресування листів чистого срібла 950 проби і покриття її елементів позолотою 14 карат. Окремі її елементи інкрустовані камінням.

 Хорошим подарунком стане також «Таємна вечеря» від Loudaros. У цілительських практиках ікона «Таємна вечеря» використовується у всьому. За допомогою цієї ікони ставляться найсильніші обереги. Вона використовується в ритуалах. Ця ікона повинна бути в кожному домі. Вона містить в собі величезну силу.