Унікальні статуетки лицарів від українських майстрів


У нас в шоу-румі новинки – статуетки середньовічних лицарів. Кожен елемент цих скульптур виконаний вручну українськими майстрами з неймовірною точністю. Всі статуетки – унікальні і існують лише в єдиному екземплярі. Це вдалий подарунок для любителів історії, романтиків і колекціонерів.

Статуетки лицарів на подарунок

Статуетка «Гордий Вартовий» вражає своєю деталізацією. Крім декорування, «Гордий Вартовий» також виконує функцію мінібару і може зберігати в щиті пляшки об'ємом 0,5 та 0,7 л. Висота лицаря 66 см, він озброєний мечем і виглядає дуже реалістично, усе це виготовлено з високоякісної міді і створює розкішну композицію.

Обладунки ще однієї статуетки – «Середньовічного Сторожа» – виконані з листової латуні, а дрібні елементи і візерунки – з міді. Це анатомічна копія лицаря в обладунках . Виглядає скульптура дуже реалістично. Висота цієї статуетки – 50 см.

Скульптура «Вартовий» поєднує в собі унікальну комбінацію матеріалів: нержавіючу сталь і латунь. Її висота – 60 см. «Родзинка» цієї скульптури в тому, що в щит лицаря вмонтовано годинник. Це перетворює статуетку з прикраси інтер'єру в функціональний подарунок.Лицар прикрашений  латунними деталями, на грудному обладунці красується візерунок, виконаний методом лиття.

Скульптуру «Той, хто йде в бій» прикрашає кольчуга, сплетена майстрами вручну. В якості зброї використано великий дворучний меч і декоративну алебарду. Статуетка висотою 50 см виконана з міді, нержавіючої сталі і латуні, а також за авторською технікою вкрита античним золотом і встановлена ​​на дерев'яну підставку.

Такі скульптури стануть чудовою прикрасою інтер'єру і будуть доречно виглядати як вдома, так і на робочому місці.