Новинки на Fama: італійські глобус-бари Zoffoli


На Fama з'явилися оригінальні аксесуари – глобус-бари, вигадані в XX столітті меблевим майстром з Італії Діно Зоффолі. Глобуси демонструють точні копії оригінальних карт XVI і XVII століть, а всередині глобуса знаходиться бар, здатний вміщати до 10 пляшок та 8 келихів. Ідея та прекрасне виконання такого виробу принесли Зоффолі всесвітню популярність.

Якщо ви хочете купити глобус-бари Zoffoli, перш за все визначте, чи потрібна вам модель для підлоги або настільна модель. Ще один важливий момент – діаметр сфери. Чим він більший, тим більш містким буде бар.

Глобус-бари на подарунок

Радимо звернути увагу на підлоговий глобус-бар «Елегантність». Головна особливість цього виробу – неординарне дизайнерське рішення у вигляді столу, в центрі якого розташовується глобус, що відкривається.

Аксесуар виготовлений з висококласного дерева та пап'є-маше. Такий глобус-бар Зоффолі поєднує в собі стиль і функціональність, що робить його прекрасним подарунком для найвибагливішого іменинника.

Підлоговий глобус-бар «Джазон» має дві платформи для зберігання алкогольних напоїв та іншого приладдя.

Такий виріб не тільки зручний для використання, але і є яскравим декоративним елементом, що викличе масу позитивних емоцій навіть у людини, у якої є все.

Якщо ви схиляєтеся до вибору настільного глобус-бару, придивіться до «Галілео». Цей аксесуар – справжній витвір мистецтва італійських майстрів, що поєднує в собі елітний міні-бар та тривимірну модель планети Земля. Такий предмет декору надасть інтер'єру кабінету або кімнати дорогого вигляду.

Ще один шедевр від італійського виробника – підлоговий глобус-бар «Да Вінчі». Окрасою цього аксесуара є його розкішний зовнішній вигляд, що відповідає дорогим і витриманим алкогольним напоям. Якісне виконання та благородний вигляд роблять глобус-бар прикрасою будь-якого інтер'єру.

Яку б модель ви не обрали, пам'ятайте, що купити глобуси Zoffoli можна прямо у нас на сайті. У нашому каталозі ви знайдете ще більше цікавих моделей італійських глобус-барів.