Новий асортимент парасольок від Pasotti


У Fama Presents прибули новинки від бренду Pasotti – оригінальні і незвичайні. Родзинка цих аксесуарів у тому, що вони повністю виконані вручну і мають неповторні рукояті, кожна з яких, без перебільшень, є витвором мистецтва. Така деталь здатна вигідно відтінити своєрідність характеру свого власника.

Парасолі від Pasotti на подарунок

Головною новинкою стала чоловіча парасолька «Eagle» від Pasotti. Особливим акцентом і відмінною рисою всіх без винятку парасольок Pasotti є звичайно ж рукоять. Майстри бренду з високохудожнім підходом створюють свої шедеври. Як відомо, орел - це надзвичайно гордий птах, який завжди асоціювався з неймовірною силою і невичерпною енергією, з величчю і могутністю, з відвагою і цілеспрямованістю, з владою і перемогою. Тому зовсім не випадково, що саме орел послужив прикрасою даної чоловічої парасольки-тростини.

Також асортимент парасольок від Pasotti поповнився аксесуарами для представниць прекрасної статі. Якщо Ви шукаєте неординарний і у той же час корисний подарунок для дами, радимо звернути увагу на незвичайну парасольку «Рожевий фламінго». Приємний колір і вишукана рукоять не залишать байдужою жодну жінку. Такий аксесуар стане оригінальним доповненням до наряду і обов’язково покращить настрій своїй власниці у дощовий день.

Телефонуйте у Fama Presents! Ми допоможемо підібрати виключний аксесуар саме для близької Вам людини. З таким подарунком дощовий день неодмінно перестане бути понурим і розквітне новими фарбами.