Ловець снів: амулет, що захищає від злих духів


Люди з давніх часів усіма силами намагалися вберегти себе від лиха та темних сил. У турків таку функцію виконує так зване «око Фатіми», у ізраїльтян – «Божа долоня», а в індіанців – ловець снів.

Багато людей вірять, що у стародавніх індіанців був особливий зв'язок з потойбічним світом, що сильно вплинуло на їхню культуру та традиції. За віруваннями цього корінного американського народу, ловець снів – це потужний засіб захисту, що оберігає свідомість сплячої людини від негативних сновидінь і кошмарів. Вважається, що якщо повісити цей амулет над узголів'ям сплячого, добрі думки і сни пройдуть до людини, а злі – заплутаються у павутинні і зникнуть зі світанком.

Як же виглядає оберіг стародавніх індіанців? Кілька кілець з плетінням-павутинкою всередині, з'єднані між собою та прикрашені пір'ям і намистинами – ось що з себе представляє амулет ловець снів. Купити його тепер можна і у нас в Fama.

Амулети на подарунок

Ловець снів, виконаний у зеленій кольоровій гамі, приємно здивує навіть закоренілого скептика, який заперечує існування потойбічних сил. Адже такий амулет – ще й прекрасний декор для дому, що поєднує в собі цікаву давню історію і незвичний вигляд. Амулет прикрашений нефритами, пофарбованим пір'ям гусака, атласними стрічками, різноманітними намистинами та скляною мозаїкою.

Якщо ви хочете купити пастку для снів в якості подарунка, зверніть на амулет в червоному кольорі. Представлений індіанський ловець снів виготовлений виключно вручну висококваліфікованими майстрами, які займаються виробництвом традиційної атрибутики різних народів і культур. Амулет прикрашений скляною мозаїкою, пір'ям гусака і цесарки, намистинами і камінням.

Тим, хто віддає перевагу більш стриманій кольоровій гамі, варто звернути увагу на цей чорно-білий амулет. Він прикрашений натуральним мармуром, плямистою яшмою, агатом, пір'ям гусака і павича. Це неймовірно красивий виріб, який привнесе у ваш інтер'єр затишок, духовну рівновагу і почуття захищеності.

Якщо ви шукали, де купити ловець снів, загляньте до нас у каталог. Тут ви можете знайти оригінальні індіанські талісмани у різних кольорах.