Елегантні новинки від ювелірного дому «Онікс»


Ювелірна компанія «Онікс» створює прикраси вже понад 25 років і заслужила звання одного з лідерів ювелірного ринку України. Серед виробів бренду і різноманітні сережки, і каблучки, і підвіски, і браслети.

Ювелірний асортимент на fama.ua постійно поповнюється найбільш актуальними новинками бренду. Розповімо трохи про найбільш цікаве з того, що створює «Онікс» – ювелірні вироби, які не залишать байдужими навіть жінок, які не славляться своєю любов’ю до прикрас.

Ювелірні вироби на подарунок

Вишукана новинка від бренду - золотий раслет «Prestige» від Онікс. Прикраса не зможе залишити нікого байдужим, тому що є втіленням високої якості, тонкої філігранної роботи і неперевершеного сучасного дизайну. Вона виконана з натурального золота 585 проби і оформлено білими блискучими фіанітами. Браслет практичний, зручний і досить універсальний, тому підійде як до вечірнього шикарному образу, так і до повсякденного ділового стилю.

Ще одна новинка від «Онікс» - ювелірні прикраси у вигляді золотих сережок-пусети, прикрашених чорними діамантами - не залишать байдужою жодну жінку.

Ці дорогоцінні камені більше розкішно виглядають саме в огранюванні з білого золота і користуються популярністю серед представниць прекрасної статі з неординарним витонченим смаком.

Оригінальна і сміливе виріб від ювелірного дому «Онікс» - ексклюзивні золоті сережки з діамантами і смарагдами. Золоті сережки з діамантами і смарагдами стануть ідеальним цінним подарунком до особливого торжества для Вашої обраниці, яка просто не зможе встояти перед загадковою красою і природним магнетизмом даного витонченого прикраси.

Ще одна прикраса, здатне ощасливити дорогу для вас жінку, - кільце з білого золота від «Онікс». Оформляйте замовлення товару в «fama.ua», і вже скоро вашу ручку прикрашатиме витончене кільце від кращого ювелірного дому країни.

Золоте кольє «Тіффані» це ніжна композиція в стилі модного будинку Тіффані, який є істинним уособленням духу найстильніших жінок Нью-Йорка. Невід'ємна частина гардероба будь-якої сучасної жінки в умовах трафіку мегаполісу.

Хочете побачити більше новинок, які створив ювелірний магазин «Онікс»? Каталог виробів бренду представлений у нас на сайті.