Дизайнерські ювелірні корпуси для iPhone від Noblesse Swiss


Історія бренду Noblesse Swiss починається в Італії. У XIX столітті Даміано Ділетта відкрив у Флоренції фамільну майстерню. Він створював незвичайні предмети розкоші: золоті підзорні труби, ювелірні портсигари, кишенькові годинники та флакони для парфумів. Ділетта не боявся експериментувати: він комбінував золото з деревом, дорогоцінним камінням, тканиною і шкірою. В якості логотипу Ділетта обрав геральдичну лілію. Вона символізувала походження, адже лілія – ​​герб Флоренції.

За часів Другої світової війни сім'я Ділетта була змушена переселитися до Швейцарії. Бомбардування зруйнували ювелірну майстерню. Через 70 років сімейну справу відродив праправнук Даміано Тіто. Як і його прадід, Тіто відрізнявся винахідливістю і працьовитістю. Разом з дизайнером Жаном Мобельє він створив майстерню і дав волю творчій фантазії.

Найбільший успіх отримала лінійка смартфонів у ювелірному оформленні. Всі корпуси виробляються вручну в Швейцарії і мають обмежений тираж. У своїх виробах Noblesse використовує інкрустацію дорогоцінним камінням, покриття благородними металами, обробку шкірою і цінними породами дерева.

Ювелірні корпуси для iPhone на подарунок

IPhone в ексклюзивному корпусі Vermilion Croco – аксесуар для стильної ділової жінки. Це результат роботи швейцарських майстрів, які поєднали оригінальний зовнішній вигляд і дорогі матеріали. Задня панель ґаджета виконана з 24-каратного золота. Візерунок нагадує пісочний годинник і символізує час. Кришка смартфона задекорована шкірою нільського крокодила. Прикрашає її геральдична лілія з 18-каратного золота, інкрустована п'ятьма діамантами.

Iphone 8 Plus в ексклюзивному корпусі «Noblesse Tiger». Кращі майстри поставилися до такого копіткого завдання з усією серйозністю і спритністю і представили для покупця справжній витвір мистецтва. Дуже гідний і якісний матеріал зробив свою справу - від телефону неможливо відірватися захопленим поглядом. Універсальність, стриманість і пристрасність - саме такі емоції викликає дана модель. IPhone в корпусі «Noblesse Tiger» - стильні і презентабельний девайс, який стане прекрасним доповненням Вашого образу.

Iphone X в ексклюзивному корпусі «Noblesse Tiger» виготовлений з матеріалів преміум-класу: задня панель телефону виконана з натуральної цінної шкіри нільського крокодила насиченого синього відтінку, особлива фактура якої зливається у харизматичній композиції з центральним елементом вироба. Фігура звіра виконана з срібла і покрита золотом найвищої 750 ювелірної проби. Завдяки застосуванню техніки високого барельєфа і професійної гравіювання фігура тигра просто оживає на наших очах.

IPhone в корпусі Gold skull – ґаджет для сміливої ​​і екстравагантної особистості. Корпус виготовлений з натуральної шкіри крокодила і 24-каратного золота. Прикрашає смартфон емблема у формі черепа зі срібла 925 проби, вкрита золотом. Контрастне поєднання матеріалів і кольорів надає аксесуару мужності та зухвалості.

Всі аксесуари упаковані в дерев'яний футляр, обшитий всередині алькантарою. Ви можете вибрати бажаний розмір телефону і обсяг пам'яті, а також замовити чохол для власного iPhone. На всі телефони діє гарантія, яка дає право на безкоштовний ремонт протягом 12 місяців. Гарантія на покриття діє 6 місяців.

Інші дизайнерські рішення для iPhone представлені у нашому каталозі

Якщо ви не знайшли модель, що вас зацікавила, ювеліри компанії можуть створити для вас неповторний дизайн: нанести ініціали, сімейний герб або іншу оригінальну деталь, яка підкреслить вашу індивідуальність.