7 причин, чому варто віддати перевагу шахам KADUN


1. Шахи і нарди KADUN – це ексклюзивні вироби.

     Унікальність виробів майстерні в тому, що засновнику студії, Андрію Кадуну, вдалося зберегти старовинну технологію обробки дерева і мамонтової кістки в серійному виробництві, отримавши при цьому сучасний продукт. Кожен виріб майстерні виготовляється поштучно і не має ідентичних екземплярів. Таким чином, ігрові комплекти KADUN дійсно унікальні і неповторні за своєю природою, незалежно від цінової категорії і колекції.

2. Ігрові комплекти KADUN виготовляються виключно з цінних порід деревини.

     У виробництві шахів і нардів використовується дерево польового дуба і дикої груші, а також рідкісні та екзотичні породи дерева з усіх куточків світу, зокрема, африканський махагон, макоре, венге, бакаут і самшит. Незважаючи на примхливість цих порід деревини, кожен ігровий комплект є витвором мистецтва і не залишає байдужим жодного любителя інтелектуальних ігор.

3. Вироби бренду відрізняються високою якістю.

     Ігрові комплекти, виготовлені майстрами KADUN, поєднують у собі культуру кількох поколінь ремісників і сучасний дизайн в поєднанні з індивідуальним підходом.

Для своїх виробів майстерня завжди використовує виключно рідкісні матеріали і співпрацює тільки з перевіреними часом постачальниками. Саме завдяки цьому, а також завдяки багаторічному досвіду червонодеревців в обробці рідкісної деревини, можна сміливо сказати, що вироби KADUN є зразком найвищої якості.

4. Кожен ігровий комплект виготовлений вручну.

Абсолютно всі етапи роботи – від створення первинного ескізу, порізки дерева, обробки бивнів мамонта до полірування і обробки виробу – виконуються виключно майстрами студії KADUN.

  5. У виробах бренду використовуються бивні мамонта.

     Цей матеріал налічує близько 15 тис. років. Таке виконання перетворює ігрові комплекти в ювелірні вироби. Підкреслена білизна фігур з бивня стародавньої тварини і контраст з фігурами з темного дерева надають шахам родзинку, перетворюючи їх в ідеальний подарунок для людей, які вміють цінувати кожну деталь.

Шахи на подарунок

6. Майстерня KADUN має широкий асортимент виробів.

Серед ігрових комплектів майстерні є як колекційні, так і класичні моделі. Ігрові комплекти KADUN вражають різноманітністю стилів – від класики і ретро до модерну. Крім того, широкий вибір ігрових комплектів дозволяє підібрати підходящий набір для різних життєвих ситуацій (для настільної гри або дорожні набори) і цінових категорій. Таким чином, Ви зможете знайти набір шахів або нардів на будь-який смак.

 

7. Вони ідеально впишуться в інтер'єр Вашої оселі.

Характерні риси ігрових комплектів KADUN – це якість виконання, витонченість і увага до кожної деталі.

Завдяки цьому шахи і нарди цієї майстерні стануть прикрасою будь-якого будинку, адже різноманітність стилю і матеріалів виробів KADUN дозволяють підібрати ігровий набір, який найкращим чином підкреслить Ваш смак і вишуканість вашого житла.

Шахи і нарди KADUN на Fama – Unique Presents!