5 епатажних новинок від Pasotti


Представляємо вам новинки від італійського бренду Pasotti. Це не просто функціональні аксесуари, а справжні витвори мистецтва, здатні додати родзинки вашому образу.

Парасолі на подарунок

Одним із таких аксесуарів є парасолька «Jaguar, виготовлена з двошарового високоякісного поліестеру. Верхній шар – класичний коричневий, а нижній – екстравагантний тигровий. Яскравий акцент парасольки – ручка у вигляді голови ягуара, символу влади і сили. Цей аксесуар ідеально впишеться в гардероб успішної жінки.

Ніжно-рожевий колір і оригінальна ручка у вигляді кота роблять парасольку «Cat» бажаним подарунком для всіх представниць прекрасної половини людства. Милий аксесуар з високоякісного рожевого поліестеру не тільки захистить від негоди, але і зарядить відмінним настроєм на весь день.Парасолька «Cat» від Pasotti - це чудовий подарунок для ніжної і чутливої ​​жінки.

Ще одна яскрава річ, цього разу чоловіча, – витончена і лаконічна чоловіча парасолька «Eagle» від Pasotti чорного кольору. Окрасою цього аксесуара є срібна рукоятка у вигляді голови орла, царя птахів, відомого як символ влади та сміливості. Це відмінний подарунок для сильного і відважного чоловіка. Парасолька «Eagle» від Pasotti - стильний і елегантний аксесуар, який доповнить вишуканий стиль свого власника.

Елегантна тростина «Silver dog» от Pasotti, яку прикрашає срібний елемент у вигляді голови гончого собаки, – атрибут стильної людини з витонченим смаком. Такий подарунок припаде до душі людині з особливою педантичністю в деталях. Стовбур тростини виготовлений з деревини бука, вкритої декількома шарами лаку.

Ложка для взуття «Golden Horse» – це бездоганний аксесуар, який підійде як жінкам, так і чоловікам. Рукоять ложки зображує голову коня. Італійські майстри перетворили ложку для взуття на витвір мистецтва. Це поєднання краси і грації, втілене у побутовому предметі.Орігінальний подарунок як для чоловіка, так і для жінки, який нікого не залишить байдужим!

З іншими не менш цікавими товарами Pasotti ви можете ознайомитися в нашому каталозі.