Нові статуетки від творчої майстерні Vizuri


У Fama поповнення: неймовірні статуетки від творчої майстерні Vizuri. Якщо ви шукаєте дорогий сувенір або вишуканий подарунок, Vizuri – це те, що вам треба. Високоякісні вироби бренду створені із застосуванням новітніх технологій у галузі обробки металу та каменю. У процесі створення скульптур використовується виключно ручна праця.

Майстерня залучає до роботи відомих європейських і вітчизняних скульпторів, а якщо мова йде про відтворення деталей одягу певних епох або видатних особистостей, Vizuri консультується у істориків і дизайнерів одягу. Це дозволяє майстерні створювати вироби неймовірної точності та краси.

Статуетки на подарунок

Скульптура «Пані удача» обігрує знаменитий символ – підкову. Така скульптура принесе щастя і благополуччя своєму власникові.

Оригінальна композиція виконана в неповторній техніці: виріб створено з мармуру та бронзи з використанням патинування і позолоти.

Скульптура «Лідер» – це подарунок для природженого керівника. Вона зображує тигра в діловому костюмі, адже ця тварина – символ невичерпної енергії та сили.

Виріб виконаний з натуральної бронзи зі вставками з холодної емалі. Такий сувенір буде прикрашати робочий кабінет або офіс і вкаже на високе положення в суспільстві свого володаря.

Скульптура «Вічна мудрість» покликана ще раз довести, що знання – сила, а незнання – тьма. Змія, яка вважається символом мудрості, обвивається навколо меча, стоячи на сторожі багатовікової мудрості.

Такий подарунок продемонструє ваш неординарний смак і вкаже на освіченість та інтелігентність того, кому він призначений.

Майстри Vizuri відрізняються тонким гумором, який виражається у злегка іронічних виробах. Наприклад, скульптура «Акули бізнесу», що представляє солідно одягнену акулу, що сидить в розкішному кріслі, демонструє характер непростого і іноді навіть зубастого світу бізнесу.

Скульптура виконана з бронзи і має підставку з червоного мармуру. Такий подарунок можна сміливо презентувати діловому підприємцю, який не боїться посміятися над собою і своїми колегами.

Якщо вам до душі майстерність скульпторів Vizuri, пам'ятайте, що тепер придбати їх вироби ви можете і на Fama. У нас на сайті представлено ще більше незвичних композицій, які обов'язково зацікавлять вас.