7 варіантів подарунків, які точно порадують чоловіків


Дні народження, Новий Рік, День закоханих, Різдво і Великдень... Якщо задуматися, то свят так багато, з нагоди яких треба радувати наших чоловіків подарунками, що навіть найбільший список ідей для них можна вичерпати за кілька років.

Тому ми вирішили надати посильну допомогу і дати вам 7 прикладів того, що можна подарувати хлопцям.

Дорогі подарунки для чоловіків

1. Набір з халатом “PATRICE” від “Vincent Devois”.

Прекрасний банний набір від сімейного французького підприємства. Його засновник працював в ательє свого батька, де навчився розрізняти тканини буквально з закритими очима. Врешті-решт він вирішив піти в самостійне плавання і займатися виробництвом тих самих тканин. Потім його компанія розширила виробництво і стала займатися хустками, банними аксесуарами і в підсумку повністю сконцентрувалася на текстилі для будинку. Зараз бренд в руках сина засновника, тому компанія з повним правом позиціонує себе як сімейна.
Так що ви можете на 100% бути впевнені не тільки в якості продукції, але і по-справжньому домашній турботі бренду про вас. У комплект “PATRICE” входять:
• 1 чоловічий халат з універсальним розміром L / XL;
• 1 банний махровий рушник 140 х 70 см;
• 1 гостьовий махровий рушник 90 х 50 см;
• 1 брошка “Vincent Devois”.
Упаковка набору відповідає якості та естетиці його вмісту. Тому дорога вам людина, яка отримає такий подарунок гарантовано відчує вашу турботу, любов і підтримку!

2. Музична бочка-бар з натурального дерева.

Якщо адресат вашого подарунка - чоловік оригінальний і творчий, то, можливо, музична бочка-бар, саме те, чого йому не вистачало в житті. У неї вбудована музична система знаменитого американського бренду “Harman/Kardon”, який серед іншого співпрацює з такими гігантами, як “BMW”, “Land Rover”, “Mercedes-Benz” та навіть легендарними “Harley-Davidson”. Так що музична бочка-бар знаходиться в досить почесному ряду. Ще вона може похвалитися наявністю флеш-роз'ємів, FM-радіо, газорозрядними годинниками, відразу 4 динаміками, сабвуфером, висувним ящиком для пульта управління і навіть внутрішнім баром! Цей маленький шедевр інженерної думки також підтримує Bluetooth.
Крім «смачної» начинки, бочка-бар обладнана крутиться стільницею з підсвічуванням і 4 коліщатками, щоб вам було легко і просто переміщати 50 кг музичного дива. Крім приголомшливої функціональності, бочка-бар здатна сильно різноманітити ваш інтер'єр і додати хорошого творчого божевілля в обстановку.

3. Ложка для взуття з натуральної шкіри алігатора.

Простий і звичайний предмет домашнього вжитку завдяки матеріалу, з якого він зроблений, перетворюється в елітний аксесуар і, відповідно, подарунок. Його точно оцінять люди, які люблять оточувати себе стильними та вишуканими предметами. Ця ложка для взуття з натуральної шкіри алігатора стовідсотково не виб'ється з найрозкішнішої обстановки.
Хвилинка освіти: виявляється, є різниця з якої шкіри зроблена та чи інша річ, алігатора чи крокодила. У перших шкіра більш гнучка і придатна для пошиття. Тому і цінується більше, ніж шкіра крокодила. Цей факт робить цю ложку для взуття з натуральної шкіри алігатора ще більш ексклюзивним, дорогим і елітним подарунком.

4. Настільний фарфоровий гриль від “Eva Solo”.

Відмінна новина для всіх домосідів і любителів затишних посиденьок у вузькому сімейно-дружньому колі! Тепер навіть дощ та інша негода не завадять вам зібратися навколо гриля і посмажити креветок, рибу, овочі або навіть стейк. Таку можливість нам надала данська компанія “Eva Solo”, яка утворилася в 1913 році і отримала свою назву на честь дочки засновника. Як нерідко буває з компаніями, які займаються виробництвом товарів преміум-класу, “Eva Solo” - сімейний бренд, влада в якому передається з покоління в покоління. Продукція данської компанії оцінена за належністю не тільки вдячними клієнтами, а й відзначена незліченними нагородами на різних виставках в сфері дизайну.Цей настільний фарфоровий гриль включає в себе білу порцелянову чашу для гриля, безпосередньо сам гриль і піддон для вугілля, що горить. До початку роботи з грилем його можна пересувати за допомогою сталевої ручки. Ще для вашої зручності є підставка для фіксації гриля на твердій поверхні. При необхідності всі частини гриля без проблем миються в посудомийній машині. Також в разі потреби чаша придатна для використання в якості звичайної миски.

5. Чорний дозиметр “Еcotest” VIP.

Компанія “Еcotest” вже більше 30 років займається виробництвом товарів для радіаційного захисту. Цей бренд досяг такого масштабу, що співпрацює з прикордонними службами України, Казахстану і Узбекистану. При цьому «Еcotest» не забуває і про пересічного користувача, підтвердженням чому служить цей дозиметр.Це виріб унікальний в своєму роді, його автори стверджують, що це єдиний в світі дозиметр преміум-класу. Його елітарність виражається як у дизайні, так і в функціональності:
• наявність гамма-і бета-чутливого лічильника Гейгера-Мюллера;
• автоматична настройка діапазонів і інтервалів для вимірювань;
• в разі перевищення показників радіаційного фону прилад автоматично подасть звуковий сигнал тривоги;
• Ж/К монітор;
• 2 ААА батарейки;
• ударостійкий корпус.
Чорний дозиметр “Еcotest” VIP буде прекрасним подарунком для успішних і забезпечених людей, які цінують не тільки свою безпеку, але і переживають за життя і здоров'я своїх близьких і рідних.

6. Парасолька “Golden Lion” від “Pasotti”.

Pasotti” - це італійський і, звичайно ж, сімейний бренд, біля керма якого зараз стоять нащадки засновниці компанії, яка існує з 1956 року. Ернеста Пасотті, авторка бренду, починала з скромного ательє по виробництву парасольок, поступово вивела її в лідери європейського зонтичного бізнесу. У 90-ті роки з напливом дешевих китайських парасольок майбутнє компанії виявилося під загрозою, але своєчасна переорієнтація на преміум-сегмент дав «Pasotti» нове дихання.
Парасолька “Golden Lion”, як і у випадку всієї продукції “Pasotti”, це поєднання приголомшливої якості і неперевершеного дизайну ручної роботи. Тому і непробивний навіть сильною зливою купол парасольки, і рукоятка у вигляді золотого лева, і сталева вісь - все це зроблено золотими руками італійських майстрів. Італійці знаються на красивому і насиченому житті, і подарувавши коханій людині цю парасольку, ви допоможете їй приєднатися до жителів Апеннінського півострова в їх Dolce Vita.

7. Сертифікований метеорит "Sericho SRH2082".

Мабуть, з відривом найоригінальніший подарунок, який тільки можна зробити, прямо з космосу. На сьогодні знайдено сліди близько 200 посланців Космосу, тому кожен навіть самий маленький метеоритний камінчик стає страшним ексклюзивом. А враховуючи, що вік багатьох метеоритів обчислюється мільйонами років, то небесні посланці - це ще найбільший раритет, який тільки можна уявити.
Метеорит “Sericho”, названий на честь довколишнього села, був знайдений порівняно недавно, в 2016 році, двома братами в Кенійської пустелі. Вони здогадалися, що скелі і камені навколо них інопланетного походження, так як ландшафт навколо не передбачав такого рельєфу. І завдяки їх винахідливості і зусиллям ви тепер маєте можливість подарувати дорогому вам чоловікові шматочок неба. А якщо він, як багато дітей, мріяв пов'язати своє життя з космосом, то для нього такий сувенір буде подвійно особливим. Унікальність цього подарунка підсилює той факт, що Метеорит “Sericho” належить до найбільш рідкісного типу, паласитів, або залізно-кам'яних метеоритів.

4.4