Що подарувати успішній жінці?


Дарувати вдалі подарунки люблять всі, а ось обирати такі подарунки ‒ справа непроста і віднімає чимало часу. Особливо якщо ситуація ускладнюється тим, що подарунок на торжество необхідно підібрати успішній жінці, у якої по суті все є.

В історії є чимало прикладів розкішних і дорогих подарунків, за допомогою яких чоловіки намагалися завоювати увагу важливих для них жінок. Чого вартий один лише мавзолей Тадж Махал, який індійський шах побудував на честь коханої дружини, або острів Скорпіонів, який грецький мультимільярдер Арістотель Онассіс подарував своїй коханій Жаклін Кеннеді. Ці та багато інших незвичайних подарунків увійшли в історію і запам'яталися не тільки своєю високою ціною, але і оригінальністю. Це ще раз доводить, що обираючи подарунки для жінок, не варто забувати про креативність.

Якщо ви шукаєте ідеї для вдалого подарунка на важливе свято, ви потрапили за адресою. Ми розповімо, що можна подарувати багатій жінці, щоб здивувати її та завоювати її прихильність.

Правила вибору подарунка

Шукаючи, що ж подарувати успішній жінці, не забувайте про якість та вартість презенту. Не варто дарувати дешеві дрібнички: їх просто не зрозуміють і, швидше за все, не будуть використовувати. Уникайте корисних подарунків: якщо це дійсно необхідна річ, то, швидше за все, винуватиця торжества вже таку має. Найкраще дотримуватися балансу між оригінальністю та практичністю: спробуйте вибрати річ, яка стане в нагоді і буде активно використовуватися, але трохи більш цікавої форми або дизайну.

У списку табу перебувають господарські товари та побутова техніка, якщо ви не хочете здобути славу сексиста, а також речі, які натякають на будь-які недосконалості (спортивні товари, ваги тощо). Винятком може бути тільки випадок, якщо жінка сама просила подарувати їй саме таку річ. Також не варто дарувати гроші: крім демонстрації повної відсутності фантазії у себе, ви ризикуєте поставити іменинницю в незручне становище.

Подарунок для ділової жінки

Вибираючи, що подарувати багатій жінці, зверніть увагу на те, чим вона займається. Якщо більшість життя проходить на ділових зустрічах і в офісі, то вдалим подарунком буде щось, пов'язане з її заняттям і бізнесом. Обираючи такі подарунки, зверніть увагу, щоб вони відповідали статусу представниць слабкої статі. Відмінним презентом може стати:

• дорогий і оригінальний аксесуар, який жінка зможе носити з собою: наприклад, незвичайна парасолька або ж наручний годинник;

• ексклюзивний сувенір для офісу, який буде радувати жінку під час ділових буднів. Це може бути декоративний годинник або ж предмет мистецтва, наприклад, старовинна гравюра або незвичайна статуетка;

книга про бізнес в подарунковому оформленні ‒ це золота середина між роботою і відпочинком, адже хороша література здатна подарувати неймовірне натхнення. Хороший вибір ‒ історії успіху і правила життя. Такі книги читаються легко і в той же час дозволяють винести з них цінний досвід;

• річ для релаксу, яка допоможе розслабитися і ненадовго забути про буденні проблеми. Наприклад, декоративний старовинний свічник або ж винні приналежності.

Універсальний подарунок для жінки

Якщо ви в пошуку більш універсальних ідей, віддайте перевагу подарунку на торжество, який буде радувати око та прикрашати житло. Адже подарунки для жінок в першу чергу повинні бути красивими і приносити позитивні емоції, і лише потім ‒ корисними і необхідними. Прекрасним подарунком може стати вишуканий чайний сервіз, ніби створений для прийому важливих гостей, або стильна ваза, що підкреслює затишок і приємну атмосферу.

Ще один оригінальний подарунок ‒ ювелірна прикраса, наприклад, браслет з дорогоцінними каменями. Також можна подарувати багатій жінці дорогі парфуми (але тільки в тому випадку, якщо ви знаєте вподобання винуватиці торжества) або дизайнерську шовкову хустку. Жінки з романтичною і творчою натурою оцінять ексклюзивні шкатулки для прикрас, картини і вінілові програвачі.

І наостанок: не забудьте правильно подати презент: у красивій упаковці і з приємними словами. Це зробить подарунок ще більш привабливим. Пам'ятайте, що в першу чергу ви даруєте позитивну емоцію, а не просто річ. При врученні подарунка створіть відповідну атмосферу: не варто вручати подарунок серед натовпу людей або поспіхом. Увага до таких деталей зробить цей момент максимально незабутнім, навіть в тому випадку, якщо сам подарунок не викликав захоплення (що малоймовірно, якщо ви дотримувалися наших підказок).

Якщо ви не знаєте, де можна підібрати оригінальний подарунок в Україні, загляньте в наш онлайн-бутик Fama. А якщо ви мешкаєте в Києві, з нетерпінням чекаємо вас у нашому шоурумі. У нас можна замовити подарунки для жінок на будь-який смак: від прикрас і аксесуарів до предметів мистецтва і елементів декору. Повірте, радувати представниць слабкої статі ще ніколи не було так просто.