Візитниці на Подарунок: Як Вибрати та Де Купити?


Візитниці на Подарунок: Як Вибрати та Де Купити?

Серед статусних подарунків часто згадують ручки, годинники, елітні канцтовари. Та не варто випускати з уваги й інші не менш вишукані та корисні варіанти. Наприклад, такі як візитниця.  З повсюдним переходом в інтернет можна було подумати, що візитівки втратили актуальність, а з ними і візитниці. Та як швейцарські годинники не зникли через смартфони, так і холдер для карток з контактами залишається можливо більш символічним, та все ж важливим аксесуаром. 

Візитниці на подарунок

Срібна візитниця ручної роботи "Loyal guard" Цікаво, що говорячи про візитниці різні люди уявлятимуть зовсім різні предмети. Річ у тому, що зберігати власні візитівки та корисні контакти можна і необхідно по різному. В офісі чи кабінеті зручно тримати найважливіші картки у візитниці на столі. Але деякі контакти можуть знадобитися вдома чи в дорозі. Тут стануть в нагоді компактні візитниці для карток, які можна легко скласти в кишеню чи сумочку.  

Найбільш популярна модель другої категорії, напевно, шкіряна візитниця. Відносно легка, елегантна і достатньо містка така візитниця зі шкіри буде також і гарним подарунком. До того ж, шкіра – ідеальний матеріал для тиснення, що дозволяє нанести персональну монограму чи якийсь значущий символ. 

Візитниці в подарунок жінці 

Візитниця "Success" від Anframa (ручна позолота) Хоча загалом візитниці розрізняються скоріше за дизайном і функціональними характеристиками, не можна ігнорувати і відмінності між аксесуарами для жінок і чоловіків. Візитниця жіноча, як правило, автоматично повинна пасувати великій кількості інших елементів гардеробу – сумочці, гаманцю, взуттю. Суттєва перевага цього в тому, що візитниць потрібно декілька відповідно до різних кольорових гам чи приводів. 

Звісно, жінка також не залишиться байдужою до розкішної візитниці на стіл. Враховуючи аналогічну потребу обрати цей аксесуар під стиль дизайну кабінету, вдалою ідеєю буде обрати цілий комплект настільних аксесуарів. Тоді візитниця в подарунок буде елементом більшого презенту в єдиному стилі. Залежно від індивідуальних вподобань, можна обрати в подарунок металеву візитницю або візитницю з дерева, та доповнити персоналізацію. Розкішна візитниця з гравіюванням – точно не здасться нудним канцтоваром. Нанесіть ініціали дорогої вам жінки або ж важливий для неї символ – знак Зодіаку, логотип її компанії, силует улюбленої тварини.  

Якщо візитниці здаються вам занадто строгим або формальним подарунком для жінки, зверніть увагу на екземпляри виробництва люксових брендів. Ви зможете знайти найяскравіші кольори та екзотичні матеріали, та навіть додати візитницю як маленький бонус до розкішної сумки в тому ж стилі.

Візитниці в подарунок чоловіку 

Настільна візитниця від El Casco З точки зору обрання презенту, чоловічі візитниці – чудовий варіант як нейтрального і дорогого подарунку керівнику чи бізнес-партнеру, так і аксесуару з увагою до особистих потреб для чоловіка чи бойфренда. Тим більше, практичність та зручність візитниць чудово підійдуть прагматичним чоловікам. 

Щоб обрати візитниці в подарунок чоловіку варто дізнатися подробиці про його стиль життя, формат роботи та смаки. Так, візитниця велика може буди до смаку чоловікам з любов’ю до традиційних, навіть старомодних звичок. Записи від руки чорнильною ручкою, записна книга замість нотаток, паперові візитівки замість месенджерів і соцмереж. Велика кількість кишеньок чи отворів для карток буде ідеальним варіантом для такого чоловіка.  

Якщо ж ви хочете допомогти чоловіку чи бойфренду зробити свій офіс більш естетичним, настільні стильні візитниці легко з цим справляться. Варто лише замінити нудні пластикові підставки чи коробки для карток зі стандартного канцелярського асортименту на елегантний дорогий набір елітних аксесуарів для робочого столу.  

Шкіряна візитниця "Крокодил" Кишенькова візитниця чоловіча буде не менш доречним подарунком, особливо якщо виберете модель, оформлену відповідно до смаків чоловіка.  Також важливо звертати увагу на практичні аспект – розмір, матеріал, формат застібки. Шкіряна візитниця в подарунок не розчарує чоловіка, якщо буде надійно зберігати багато візитних карток, які при цьому зручно і легко знайти і дістати, а застібка чи замочок не дасть карткам випасти чи загубитися.

В онлайн-магазині елітних подарунків Fama ви зможете обрати презент з-поміж великої кількості сучасних світових брендів. Для зацікавлених в кишенькових моделях представлені, зокрема, візитниці з металу з розкішним декором з позолоти. Також ви зможете придбати і кардхолдери з натуральної шкіри ручної роботи. Настільні візитниці можна знайти як у складі комплектів аксесуарів для робочого столу, так і окремо. Для найбільш оригінального смаку серед лаконічних ділових візитниць представлені й менш формальні, але розкішні моделі з фігурками тварин чи казкових персонажів. Зазирніть в наш каталог, щоб знайти найкращий подарунок для дорогих вам людей. 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7