Коли подарунок «просто космос!»


Ще відносно недавно у польотів за межі Землі був такий романтичний ореол, що багато дітей мріяли бути ніким іншим, а саме космонавтами. Але і зараз ця тема не залишає в спокої людство, про що свідчить та увага, яку ми пильно звертаємо на досягнення і подальші плани в цій сфері. Тому інтернет-магазин Fama вирішив скласти невеликий, але дуже ємний космічний список ексклюзивних подарунків, які ви можете придбати на нашому сайті , як, наприклад, купити метеорит. Адже напевно серед ваших друзів, родичів або колег є люди, в глибині душі яких залишилися ці мрії про політ на Місяць, переживанні відчуття невагомості або виході у відкритий космос в скафандрі. Отже, без зайвих прелюдій перейдемо до топу найкрутіших космічних подарунків у всіх сенсах цього слова!

Подарунки на тему космосу

1.    Автограф Юрія Гагаріна
Саме ця людина розбудила в мільйонах хлопчиків і дівчаток бажання стати космонавтом. А як інакше, адже Юрій Олексійович Гагарін став першим, хто здійснив подорож за межі Землі. Це зробило Гагаріна величезною знаменитістю, яка була популярніше за багатьох політиків і співаків. Не вщухає його слава і зараз, тим більше що на честь Гагаріна названі безліч вулиць і навіть населених пунктів. І ви можете доторкнутися до величі першого космонавта, придбавши листівку з автографом Юрія Гагаріна.
2.    Метеорити всіх форм і розмірів

Якщо Юрій Гагарін був посланником Землі в безкрайній космос, то метеорити - це скоріше відповідь Всесвіту нашій планеті. Їх впало і падає не так багато за всю історію Землі, тому кожен зібраний екземпляр відразу стає великим ексклюзивом. Не кажучи вже про те, що багато метеоритів впали на Землю багато мільйонів років назад, тому навіть найдавніша ваза в порівнянні з ними - вчорашня новинка. З усіх небесних прибульців хочеться звернути вашу увагу на цього 3-кілограмового красеня, який в складі метеорита приземлився в Кенії. Він ексклюзивний навіть за мірками метеоритів, тому що відноситься до дуже рідкісного залізно-кам'яного типу (всього 1,5% від всіх небесних тіл, що колись падали на Землю).
3.    Срібна монета «Знайдений метеорит»
 
Продовжуючи метеоритну тему, презентуємо вам колекційну монету зі срібла зі вставками зі цього небесного тіла. Вона присвячена події, яка сталася 1883 року в Техасі. Тоді був знайдений метеорит, а момент його падіння на Землю, власне, і зображений на лицьовій стороні монети. А з на задній ви побачите головні визначні пам'ятки Техасу: знамениту річку Ріо-Гранде і національний парк Біг-бенд. Монета має опуклу форму і в цілому оригінальний дизайн, тому вона буде ласим шматочком для колекціонерів і любителів метеоритів.
4.    Книга "Історія космічних польотів" у шкіряній палітурці

Перейдемо до кращого подарунку для кожної людини - книжки. Це видання охоплює часовий проміжок від кінця XIX століття, коли про польоти в космос мріяли тільки найвідчайдушніші мрійники на зразок Ціолковського до сучасності, коли вони стали настільки звичною річчю, що сприймаються як трохи менш повсякденні за відпускний переліт до Єгипту. У цій книзі висвітлюються перші космічні успіхи людства, боротьба двох наддержав у підкоренні космосу і трагедії, які сталися в процесі освоєння Всесвіту. Виділяється також обкладинка, декорована гравірованою композицією з інкрустацією стразами Swarovski.
5.    Глобуси, що обертаються самі, від Mоvа

Глобуси безпосередньо, звичайно, до космічної тематики не відносяться. Але Земля - це теж небесне тіло, одне з безлічі у Всесвіті, так що це рахується. Глобуси в чомусь нагадують книги - це завжди доречний класичний подарунок. Тим більше якщо мова йде про інноваційну красу від американського бренду. Ці глобуси обертаються самі від освітлення або магніту, тому вони не потребують підзарядки. Вище за посиланням ви знайдете багато глобусів різних розмірів, а ми виділимо цей витвір мистецтва. Його стильний і незвичайний дизайн формується, зокрема, завдяки рішенню виділити океани чорним кольором, а континенти - металевим.
6.    Вічний олівець Space Moon Ceramic White PF з підставкою від Pininfarina
 
В принципі, всі олівці від італійського бренду Pininfarina можна назвати космічними. Адже вони такі ж нескінченні. Секрет у тому, що вони не використовують грифелі, як класичні олівці, а окислюють або дряпають папір. Але, звичайно, ми в першу чергу хочемо представити вашій увазі цей тематичний шедевр від італійських майстрів. Він присвячений 50-річчю першого людського кроку по місячній поверхні. І цей олівець зроблений так, що прослужить вам до першого людського кроку на Марсі.

 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.8