День Святого Миколая: подарунки, які поміщаються в чобіток


   День Святого Миколая оточений безліччю легенд і є початком низки різдвяних свят. Відзначається він щорічно 19 грудня (у католицьких країнах – 6 грудня). Традиційно подарунки на це свято вкладають вночі в чобіток або шкарпетку. Тому, обираючи подарунок, варто враховувати і його розміри. Ми підібрали для вас кілька варіантів подарунків, які з легкістю можна помістити в чобіток.

Подарунки на Різдво

   Якщо ви хочете, щоб подарунок точно запам'ятався, зверніть увагу на IPhone 8 в ексклюзивному корпусі Luminary dark blue від Noblesse Swiss. Завдяки високоякісній роботі фахівців, телефон в оригінальному корпусі перетворюється на справжній витвір мистецтва. Задня панель виконана з синьої шкіри крокодила і прикрашена геральдичною лілією з 18-каратного золота, а корпус вкритий чистим золотом. Такий смартфон підкреслить статус і аристократизм.

    Ще один вдалий варіант для подарунка – ручка Geneve Suisse від Tf Est. 1968. Корпус ручки виконаний з вкритою паладієм сталлю і прикрашений оригінальним чорним орнаментом.
    Подарункова книга Ліна Костенко «Триста поезій» стане чудовим подарунком для творчої людини і любителя поезії. Завдяки неповторному дизайну, яскравому оформленню і декоративних елементів це видання припаде до душі всім читачам і шанувальникам таланту живого українського класика.

       Прекрасний варіант подарунка для дівчини – кулон-підвіска Easter Egg. Елегантна прикраса має форму пасхального яйця, виконана зі стерлінгового срібла 925 проби і прикрашена орнаментом у стилі української вишивки зі вставками золота і кристалів Swarovski. Такий подарунок стане оберегом для свого власника і символом любові і краси.
      Браслет Шамбала від українського бренду Moray виготовлений з високоякісного срібла і білого кахолонгу. Елегантний браслет, який є зразком високої якості і професіоналізму майстрів, підійде людині, яка стежить за модними трендами. Така прикраса доповнить будь-який образ і підкреслить неординарну особистість.

       Чорний дозиметр Еcotest VIP створений для оцінки рівня радіації в житлових будинках, одязі, банкнотах, продуктах харчування тощо. Пристрій розрахований на використання людиною без жодної спеціальної підготовки. Це подарунок для тих, хто дійсно піклується про своє здоров'я.

                           Бажаємо вам щасливого Дня Святого Миколая та вдалого вибору подарунків!