Парасолька як відмінний подарунок на будь-яку пам'ятну подію


Подарунок: парасоля

Подарунок: парасолькаПарасолька є модним і корисним аксесуаром з початку 18 століття, коли в Парижі в 1715 році була виготовлена перша складана парасолька. Спочатку вони служили для захисту від сонця, а вже потім - від дощу. На сьогоднішній день існує величезна кількість різнокольорових і монотонних, оригінальних і скромних, демократичних і дорогих, габаритних і мініатюрних виробів.

Яку парасольку вибрати в якості подарунка?

Подарунок: парасолькаДля того, щоб порадувати близької і дорогої людини, слід звернути увагу на якісні та дорогі парасолі, які прослужать своєму власникові або власниці набагато довше, ніж дешеві. Зараз у продажу широкий асортимент оригінальних і ексклюзивних виробів, з унікальними візерунками і принтами, виконані з міцних, вологостійких матеріалів. Як дорогого подарунка можна придбати парасольку-тростину в класичній чорній забарвленні або ж райдужну, що стала популярною за останні пару років.

Подарунок: парасолькаСкладні і маленькі аксесуари затребувані нарівні з тростинами, але скоріше через свого невеликого розміру, ніж через якість виробництва. Але дарувати людині все ж такі парасольки не варто, так як це не солідно і непрактично. Як правило, такі аксесуари ламаються і виходять з ладу дуже швидко, і людині, яка отримала такий подарунок, буде не дуже приємно після події.

Кожен любить дорогі і оригінальні подарунки. Порадувати другу половинку можна унікальним парасолькою Pasotti, який створює всілякі неординарні дизайни і яскраві колірні рішення. Як правило, внутрішній купол «Pasotti» прикрашений різними принтами: композиції квітів, вантажні візерунки, анімалістичні, геометричні малюнки, пір'я павича, метелики, клітина, діагональна смужка, горошок і багато іншого. Ручки таких парасольок часто також унікальні: вони можуть бути в формі голів тварин або птахів, зроблені зі шкіри, дерева або пластмаси. Виключне якість виробу і виробництво в Італії виправдовуються високою вартістю парасольок.

У Києві можна купити парасолі даної фірми за зниженими цінами, в сезон розпродажів і акцій. Такий подарунок припаде до душі людям, які цінують якість, стиль і практичність. Одержувач буде приємно здивований такому подарунку, а ви будете винагороджені подяками з його боку.

4.9