WEGG - італійський хай-тек для подачи вина


WEGG - італійський хай-тек для подачи вина

Кілька молодих італійських підприємців любили збиратися за пляшкою, а то і не однією, свого улюбленого вина. І якось раз, будучи підприємливими людьми, вони вирішили, а чому б не поєднати приємне з корисним? І поклали початок компанії, яка буде націлена на допомогу всім людям, які працюють над створенням і зберіганням вина. Так утворився The WineWebDesign Project. А одним з приголомшливих інноваційних плодів його діяльності стали WEGG - унікальні охолоджувачі для вина, які отримали таку назву через свою неповторну яйцевидну форму.

Охолоджувачі для вина на подарунок

Наскільки сучасні смартфони краще міських телефонів, настільки WEGG перевершує звичайні кулери - ємності з льодом, куди ставиться пляшка з вином. Ось кілька доказів:

•    вино в WEGG охолоджується до потрібної температури приблизно за півгодини, з кулерами з льодом подібний процес триває на порядок довше;
•    в WEGG температура підтримується годинами, тоді як в кулерах лід швидко нагрівається і перетворюється в воду, втрачаючи свою охолоджуючу місію;
•    поміщена в це інноваційне пристосування пляшка вина охолоджується завдяки спеціальній пластині-рефрижераторові, а в кулері - завдяки льоду, який поступово тане від тепла в приміщенні. Відповідно, завдяки WEGG, процес вживання вина відбувається набагато акуратніше, тому що немає води, яка постійно стікає з пляшки.

Крім своїх безсумнівних інноваційних досягнень, WEGG привертає увагу своїм незвичайним дизайном. Така річ точно буде помітною навіть в хай-тек інтер'єрі, не кажучи вже про більш класичні формати. WEGG дійсно нагадує собою яйце. При цьому сама конструкція натхненна словами Леонардо да Вінчі, які цитують творці цього дива: «Простота - найвища форма елегантності».

WEGG складається з верхньої «шкаралупи», яка без зайвих зусиль знімається, і нижньої, де, власне, знаходяться охолоджуючі елементи, і куди ставиться пляшка з вином. І все, більше ніяких наворотів. Єдина складність, пов'язана з яйцевидним кольором, це вибрати колір, що вам до вподоби. Тому що з варіантами на вибір зрівняється тільки різноманітність кольорів шкаралупи яєць на Великдень.

WEGG - це відмінне вкладення коштів для людей, які дуже серйозно підходять до вживання вина. Для кого це не банальна дія, а дуже важливий ритуал, майже релігійний обряд. Також цей оригінальний винний девайс може послужити прекрасним і несподіваним подарунком, навіть сюрпризом, для ваших друзів. Якщо, звичайно,  вино, цей справжній нектар богів, займає важливе місце в їхньому житті.

4.6