Сокири та Молоти на Подарунок: Де купити?


Сокири та Молоти на Подарунок: Де купити?

Ковальський молот "Thor" від Topor & Molot Сокири та молоти серед іншої зброї займають особливе місце. І річ у тому, що вони є найдавнішими знаряддями праці та війни. На відміну від мечів сокири та молоти, які, природно, були ручної роботи, виконували подвійну функцію. Навіть лук зі стрілами використовувався у полюванні, тоді як сокира і молот могли брати активну участь виключно у мирній господарській діяльності. Проте вони стали символом неприборканої первісної сили.

Внесок сокир та молотів у людську історію важко переоцінити. Перших клали в могили померлих чоловіків, через що одну з первісних епох названо культурою бойових сокир. Також можна згадати знамениті томагавки, бердиші, зброю вікінгів та багато інших зразків бойового мистецтва. У доісторичну епоху винахід перших сокир справив таке враження на первісну людину, що на них навіть ворожили. Молот теж зробив свій внесок. Він дав прізвисько єврейським братам Маккавеям, визволителям рідної країни від елліністичних загарбників. Але ще популярніший молот Тора Мьольнір, навіть більше завдяки марвелівським фільмам, ніж скандинавській міфології.

Сокири на подарунок

Сокира вікінга "Skarpt nebb" у шкіряному футляріЗдається, кому потрібна сокира, навіть якщо вона ручної роботи? По-перше, ця зброя/знаряддя справляє величезне враження і сьогодні. По- друге, багато залежить від майстерності коваля, наскільки чудову сокиру він може створити. В інтернет-магазині Fama ви можете придбати саме такі сокири. І при цьому – у цілком робочому стані, тому здатні розрубати і метеорит. До речі, ви можете купити меторит у нашому магазині також. Вони зроблені вручну у скандинавському стилі та виглядають розкішно. На вибір є як класичні сокири, так і метальні, у тому числі ті ж самі томагавки.

Молоти на подарунок

З молотами схожа історія, як і з сокирами. Цілком приземлена річ в умілих руках перетворюється на шедевр, який здатний прикрасити інтер'єр будинку чи квартири. Дизайн молотів, які ви можете купити у нашому магазині, також натхненний мистецтвом вікінгів. Їхній культурний вплив ще більше посилює брутальний зовнішній вигляд молотів. Кожен із них вселяє повагу до господаря такої жахливої ​​та водночас прекрасної зброї.

Сокири та молоти були серед перших винаходів людства, тому у людей давно сформувався з ними особливий зв'язок. У тому числі настільки, що сокири клали в поховання разом з тілом померлої людини. А церемоніальних чи культових видів цих знарядь не злічити числа. Тому купити молот чи сокиру в онлайн-магазині Fama – це чудовий варіант подарунка для чоловіків.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

0.0