Топ-10 найкращих подарунків Fama в 2020 році


2020 рік був дуже непростим, тому так було важливо розфарбувати його подарунками вашим друзям, близьким і колегам. Щоб принести дрібку радості в цей драматичний період нашого життя. Але всьому настає кінець, навіть 2020 року, і за традицією усі підводили його підсумки. Зробили це і ми, відібравши 10 найкращих, на нашу думку, подарунків. Це була непроста робота, адже класних презентів в нашому інтернет-магазині безліч. Але ми впоралися і з гордістю представляємо вашій увазі топ-10 всього найкрасивішого та оригінального на Fama у вже минулому році.

Елітні подарунки

1.Нарди «Вітер пустелі»

В силу зрозумілих причин актуальність нард як настільної гри в минулому році сильно зросла. Відповідно, їх стали набагато частіше дарувати. Але подарунок повинен бути красивим і приємним оку, тому не дивно, що в наш топ пробився цей прекрасний набір з корпусом приємних світлих тонів з горіхового дерева. Автор цього витвору мистецтва - культовий бренд Kadun, про який ми писали окрему статтю. Якщо коротко, ця компанія присвятила себе цілком і повністю створенню розкішних наборів для гри в нарди і шахи. Їхня продукція користується великою популярністю серед подарунків преміум-класу і зберігається вдома у багатьох знаменитостей.
2.Пензлик для макіяжу від нового бренду Buunt

Наша новинка, ці пензлики увійшли в цей топ завдяки своєму унікальному дизайну. Він натхненний японською технікою нанесення візерунка Мокуме-Гане. Детальніше про неї та англійський бренд Buunt, який воскресив це призабуте мистецтво, можна почитати тут. Але якщо коротко, то орнамент в стилі Мокуме-Гане виходить в результаті сплаву кількох шарів дорогоцінних і ювелірних металів на кшталт золота, срібла, платини або міді. Одержаний візерунок нагадує зріз дерева. Розкішний і оригінальний подарунок, особливо якщо дівчина захоплюється японським мистецтвом.
3.Сертифікований метеорит "Sericho SRH8001" вагою 3 кг
 
Якщо у вас закінчилися всі ідеї для подарунка, завжди можна подарувати шматочок Космосу, купивши метеорит. Більш ексклюзивного презенту важко собі уявити. Неповторність цього подарунка підсилює той факт, що навіть для такої, м'яко кажучи, унікальної речі як фрагмент метеорита, Sericho як біла ворона. Адже він відноситься до найбільш рідкісного типу паласитів. Всі метеорити поділяються на кам'яні, залізні і залізно-кам'яні. До останніх і належить цей небесний прибулець, який приземлився в свій час в районі Кенії. Паласити настільки рідкісні, що за всю історію людства було знайдено менше ста зразків. Унікальний подарунок Всесвіту - на відстані всього одного кліка від вас!
4.Професійні настінні штопори від BOJ
 
Топовий подарунок для винолюбів. Американський бренд BOJ робить приголомшливі настінні штопори, які не тільки мегапрактичні, але і прикрасять собою будь-який інтер'єр, де б ви не встановили цю красу, на кухні, в барі або власному винному погребі. З таким презентом вашому другу не доведеться постійно шукати звичайний штопор, щоб відкрити улюблене бургундське. Тепер він зможе це робити максимально витончено і легко.
5.Шаховий набір «Ампір», з фігурами вилитими з монет

Ще один набір настільних ігор, на цей раз шахів. Назва «Ампір» відсилає нас до однойменного напрямку в мистецтві, який перекладається як «імперський стиль». Для цієї течії характерні розкішна урочистість і деяка театральність. Тобто, приблизно те, що ми бачимо в оформленні цього набору, чий пишний дизайн не залишить байдужим адресата вашого презенту. Ще одне цікаве рішення, яке його виділяє: шахові фігури зроблені з радянських монет.
6.Музична бочка-бар з натурального дерева

Один з найоригінальніших і разом з тим функціональних презентів нашого інтернет-магазину. Чого тільки немає в цій бочці! У ній є і музична система авторства славетного американського бренду Harman/Kardon, який радує своєю продукцією меломанів усього світу з 1953 року, і шухляда, і газорозрядний годинник, і навіть внутрішній бар. Також бочка може похвалитися підтримкою bluetooth, флеш-роз'ємом і наявністю радіо. Якісний звук забезпечується чотирма динаміками і сабвуфером. Свобода пересування музичної бочки-бару забезпечується коліщатками. Ідеальний подарунок для компанії друзів!
7.Садово-паркова скульптура «Райський кіт» від В'ячеслава Дідковського

«Райський кіт» - це робота відомого скульптора В'ячеслава Дідковського, з яким нам вдалося навіть записати невелике інтерв'ю. Скульптура являє собою грайливого і усміхненого представника роду котячих, який насолоджується спілкуванням з бабкою, яка сіла йому на хвіст. Робота дихає позитивом, радістю і спокоєм. Основний матеріал - полістоун, штучний камінь, завдяки властивостям якого ви зможете бути спокійні за довговічність скульптури.
8.Тигр «Самурай» від братів Озюменко

Продовжуємо тему скульптурних шедеврів від українських майстрів. Руками братів Озюменко зроблено чимало шедеврів, але цей тигр «Самурай» розкриває їхній талант на всі 100%. Статуетка являє собою непохитну фігуру воїна, який продовжує боротися, навіть не дивлячись на стріли, що стирчать з його плоті. Образ тигра-самурая дихає силою і величчю, що досягається за рахунок високої деталізації і тонких творчих рішень.
9.     Сигарні набори «Дракон» та «Легенди Скандинавії» від Vizuri
 
Ці сигарні набори зроблені українською компанією Vizuri, яка спеціалізується на прекрасних статуетках, відомих своєю деталізованістю і продуманістю. Цього разу вони вирішили спробувати свої сили в іншій сфері. Результат був настільки карколомний, що відразу увірвався в топ презентів Fama. Хоча ми не підтримуємо куріння не в якому вигляді, але ці срібні набори зроблені так вишукано і тонко, що не відзначити їх було б злочином.
10.Старовинна книга «Тріодь цвітна», 1631 рік, Київ, перше видання Києво-Печерської Лаври (Посвята Петра Могили)

Наша реліквія, ця книга має неймовірну цінність як історичну, так і культурну. Вона була надрукована в 1631 році в Києво-Печерській Лаврі. Прикрашена безліччю гравюр. Містить посвяту Петра Могили Замойському, відомому польському державному діячові. Сама книга являє собою збірник трипіснець, богослужбових гімнів, виконуваних на рухомі свята. Тобто такі свята, чия дата залежить від дня, коли відзначається Великдень, такі, наприклад, як П'ятидесятниця і Вознесіння Христове. Це видання викличе справжній захват усіх бібліофілів, колекціонерів і цінителів раритетних і рідкісних книг.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.3