Розкішні аксесуари для вашого робочого кабінету


Канцелярські аксесуари мають напрочуд досить поважну історію. Вона тісно пов'язана з існуванням різних інститутів переписувачів, які існували при дворі імператорів та королів. Серед таких інститутів, мабуть, найбільш відома Апостольська канцелярія при Папській курії. Звичайно, зі зміною епох і технологічним прогресом змінювалися вигляд офісів та кабінетів, в яких працювали переписувачі та різного роду чиновники, змінювалися і канцелярські аксесуари. Але важливість канцелярії або різного письмового приладдя анітрохи від плину часу не постраждала.

Канцелярські аксесуари на подарунок

Сьогодні велика частина паперової роботи лежить на власниках бізнесу, топ-менеджерах і директорах компаній. Але висока посада вимагає і відповідної обстановки в кабінеті, в тому числі якісного та елегантного канцелярського приладдя. І хто, як не наш магазин подарунків преміум-класу, допоможе з наповненням вашого офісу аксесуарами, відповідними до вашого статусу. У цій статті ми зробимо огляд канцтоварів, які слугуватимуть вам не тільки за своїм прямим призначенням, але і в якості прикраси інтер'єру.
Один з найважливіших аксесуарів, які знаходяться на столі великого начальника - це візитниця. Тому що до такої людини постійно йде потік відвідувачів, яким треба вручати свою візитку. Тому з одного боку важливо, щоб вони завжди були під рукою, а з іншого - вони повинні бути компактно зібрані, щоб не створювати безлад на робочому столі. До того ж візитниця - це одна з перших речей, яка кинеться в очі людям, що входять в ваш кабінет. З величезного вибору візитниць, які є в нашому онлайн-магазині, пропонуємо вам звернути увагу на справжній витвір мистецтва, фактично невелику скульптуру, дуже тонкої роботи, прикрашену діамантами та коштовним камінням. А любителям собак можемо запропонувати візитницю зі срібла 925 проби, прикрашену фігуркою чотириногого охоронця.

Наступний аксесуар від іспанського бренду El Casco є прикладом того, як навіть така банальна річ, як степлер, може бути головною родзинкою всього офісу. Позолочений елегантний степлер в ретро-стилі являє собою не тільки вершину степлерского мистецтва, якщо таке існує, а й науково-технічний крок вперед в порівнянні зі звичайними степлерами. Наступний канцелярський товар теж від El Casco. Він перетворює звичайну офісну рутину в цілу виставу. Адже таким позолоченим канцелярським ножем ручної роботи вже не вийде буденно відкривати навіть найпростіший конверт.

Степлер з канцелярським ножем - це, звичайно, добре, але все-таки основна офісна робота робиться за допомогою письмового приладдя. Тут, як то кажуть, на будь-який смак і колір. Якщо вам хочеться чогось вінтажного, то до ваших послуг пір'яні ручки. Так, в нашому онлайн-магазині ви можете придбати цей чудовий екземпляр, натхненний естетикою Стародавнього Риму. Цю пір’яну ручку знаменита німецька компанія Faber-Castell презентувала як «Pen of the Year 2018», і випустила лімітованим тиражем в 400 екземплярів.
Любителі сучасних практичних аксесуарів можуть звернути свою увагу на колекцію ручок-ролерів на нашому сайті. Серед них є, наприклад, такий шедевр в стилі великої саги «Володар Перстнів». Нарешті, можемо запропонувати вічні олівці від італійського бренду Pininfarina, які завдяки технологічному чуду ніколи не сточуються і не закінчуються. Але навіть серед них виділяється цей аксесуар благородністю форм і вишуканим дерев'яним корпусом.


І нарешті, для тих, хто бажає все і відразу, у нас є цілі набори канцелярського приладдя. Це особливо зручно, коли ви тільки облаштовуєте свій кабінет і хочете витримати якийсь один стиль. У цьому вам допоможе, наприклад, такий набір від італійців Renzo Romagnoli. До нього входять: настільний килимок, підставка для листів, ще одна підставка для ручок та олівців і ножа для різання паперу. Що ще потрібно для щастя? А інший настільний набір від компанії Vizuri особливо припаде до душі шанувальникам японської культури - завдяки загальній стилістиці і фігуркам самураїв, які будуть охороняти ваш робочий стіл.

Канцелярські аксесуари, які ви знайдете в нашому онлайн-магазині, підійдуть навіть під кабінет з найпишнішим оздобленням та під будь-який, навіть самий розкішний офіс. Тому все, що ми представили в цій статті, буде прекрасним подарунком для вашого керівника або високопоставленого колеги. 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.9