Оригінальний подарунок жінці: що подарувати?


Подарунки для жінок

Подарунки для жінок

Элитный подарок

Подарунки - це один з найважливіших способів порадувати улюблену жінку, у якої скоро буде якась пам'ятна дата. Або коли ви хочете зробити їй приємно просто так. Так як вибір подарунків для наших улюблених жінок - справа не проста, то ми сподіваємося допомогти вам цією статтею. Завдяки їй ви дізнаєтеся, на чому ви можете зупинитися серед широкого асортименту нашого сайту в якості презенту. Найчастіше подарунок для мами буде відрізнятися від презенту для дружини, тому для кожної з дорогих нашому серцю дам ми вибрали різні категорії подарунків.

Подарунок дружині

Наручні годинники

Элитный подарокБезпрограшний і універсальний варіант подарунка коханої дружині - це наручний годинник. Хоча з розвитком технологій він дещо втратив своє практичне значення, його декоративна функція нікуди не поділася.

Цікаво, що історично склалося так, що наручні годинники з моменту їх створення і до XIX століття вважалися суто жіночим аксесуаром. І тільки згодом їх стали робити і для чоловіків.

В інтернет-магазині Fama годинники представлені елітними брендами, такими як японський Casio і швейцарський Balmain. Аксесуари останньої компанії - це плід спільних зусиль концерну Swatch Group і французького будинку високої моди Pierre Balmain.

Скриньки

Элитный подарокСкриньки стали використовуватися з глибокої давнини, але завжди це були не просто місця для зберігання речей, а шкатулки, в які клали найдорожче. Наприклад, в них зберігали цінні папери, прикраси та коштовності. Тому шкатулки часто роблять з дорогих матеріалів, з вишуканою різьбою і додаванням різних дорогоцінних каменів.

В онлайн-магазині Fama цю традицію не просто продовжили, а й розвинули. У нас ви знайдете найрозкішніші скриньки для зберігання сережок, перстнів і ланцюжків вашої дружини.

Багатий асортимент допоможе вам вибрати те, що точно припаде до смаку їй: від великої скриньки ніби родом з XVII століття до маленьких скриньок витонченої роботи, прикрашених якоюсь фігуркою.

Подарунок дівчині

Дизайнерські блокноти

Элитный подарокЩе один варіант подарунка для творчих дам - ​​дуже популярні зараз дизайнерські блокноти. Втім, вони допомагають не тільки в розвитку креативності, але і для самоорганізації і саморозвитку. Так що такий презент - це ще й свого роду комплімент дівчині і її здібностям.

Шикарним такий подарунок робить ще й якість матеріалу, з якого ці блокноти зроблені. Дорогий папір, ручна робота, шкіряна обкладинка - вже на стадії першого враження від подарунка буде видно, що ви по-справжньому вклалися в цей презент.

Олівці для малювання

Элитный подарокПрекрасний подарунок для того, щоб показати, що його адресат вам небайдужий. Особливо добре такий презент спрацює, якщо дівчина любить малювати. Тоді ви заробите плюсик, як людина, яка не просто дарує щось навмання, а як уважний і щедрий залицяльник.

Олівці для малювання відрізняються від звичайних більшою виразністю кольору і різноманітністю відтінків. Також їх роблять з натурального дерева, щоб простіше було вивільняти грифель за допомогою ножа і регулювати таким чином товщину вістря. Крім цього, у нас ви можете взяти акварельні олівці, які при малюванні розтираються з водою для більшого художнього ефекту.

Практично всі олівці для малювання представлені Faber-Castell, брендом, який базується в невеликому німецькому містечку Штайн. Компанія була заснована ще в 1761 році Іоганном Фабер. Згодом його рід поріднився з графською сім'єю Кастелл, і їх об'єднане прізвище дало сучасну назву бренду.

Крім лідерства у виробництві олівців для малювання, компанія славиться сімейною наступністю. На даний момент вже дев'яте покоління Фабер-Кастелл бере участь в управлінні бренду.

Подарунок мамі

Статуетки

Элитный подарокНаші мами заслуговують на особливо неповторні подарунки. Таким вимогам ідеально відповідають статуетки, в яких вклали свій талант, час і ресурси майстри з таких брендів, як Vizuri і Spark-Decor, а також відомі українські скульптори на кшталт В'ячеслава Дідковського і братів Озюменків.

Різноманітність статуеток в онлайн-магазині Fama вражає, тому вам легко буде догодити своїй мамі, навіть якщо вона найвибагливіша в світі.

Кожна з фігурок не тільки твір мистецтва з особливим вкладеним в неї сенсом, завдяки чому ви зможете передати своє послання через ту чи іншу подаровану вами скульптуру. Статуетка також прослужить чудовою прикрасою для квартири або будинку вашої мами, і буде центром тяжіння поглядів її гостей.

Підсвічники

Підсвічник на перший погляд неЭлитный подарок найбільш вибагливий сувенір, який тільки можна подарувати. Але якщо ви пильніше подивитеся на вибір цих аксесуарів, які є в інтернет-магазині Fama, то побачите майбутній розкішний подарунок для вашої мами.

Старовинні, кришталеві, срібні, класичного виду або сучасного, прикрашені фігурками або самі зроблені у вигляді статуетки - вам буде з чого вибрати.

Бонусом йде можливість прикупити до свічника красиві свічки, щоб запалити їх, коли ви прийдете до мами в гості на її день народження або інше свято. Так вона точно запам'ятає ваш подарунок.

Хоча є певний стереотип, що жінкам важко догодити з подарунком, це цілком реально. Просто треба докласти певних зусиль, щоб ваш презент був від серця. Для цього треба дізнатися інтереси людини, якій ви хочете зробити подарунок. А також зрозуміти емоції, які ваша жінка відчуває від тих чи інших речей. Як і в багатьох інших аспектах, якщо по-справжньому постараєтеся, вона точно оцінить ті зусилля і жертви, на які ви пішли заради неї.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.7