Оригінальний подарунок татові: що подарувати батькові?


Оригінальний подарунок татові

Подарунок татові

Татки разом з мамами складають найважливіший дует в нашому житті. Багато в чому від них залежить, як ми будемо думати, які звички ми будемо мати, що будемо любити, а що ні. Тому через цінність батьків для нас так важливо вибрати по-справжньому душевний і ексклюзивний подарунок для наших тат. Такий, щоб запам'ятався на довгі роки. І не важливо, чи буде це презент на день народження, якийсь ювілей або навіть на день батька, який відбувається кожне третє воскресіння червня (наприклад, в 2021 році це було 20 червня) - головне, щоб він був піднесений від душі і з увагою до його бажань. Так що тримайте ідеї для подарунка татові від інтернет-магазину Fama, які допоможуть вам визначитися з презентом для нього.

Подарунок татові на день народження

Наручні годинники

Звичайно, годинник - це така річ, яку часто дарують. До того ж, напевно у вашого татаЭлитный подарок: книга вже є якийсь годинник. Але, можливо, прийшов час, коли пора зробити своєму батькові по-справжньому розкішний і при цьому практичний подарунок на день народження від швейцарських, японських чи американських брендів. Кожен з годинників від цих компаній зроблений з дорогих матеріалів із залученням кращих майстрів. Такий аксесуар буде не просто приладом для звіряння часу, а вказівкою на високий статус його власника. Деякі з цих преміальних наручних годинників створені для їхнього носіння на світських раутах, інші ж зроблені для активного заняття спортом.

Бритви

Те, що ми говорили в попередньому абзаці про наручні годинники, в повній мірі відноситься і до бритв. Цей аксесуар є у вашого батька ще з більшою ймовірністю, ніж годинник. Проте таких розкішних бритв, які ви можете купити в онлайн-магазині Fama, у нього найімовірніше немає. Зі срібними ручками, прикрасами, тонким різьбленням, оригінального дизайну, самодостатні або в складі набору - в будь-якому випадку ваш тато навряд чи голився настільки шикарними аксесуарами. Так що така бритва буде прекрасним і оригінальним подарунком на його день народження.

Подарунок татові на ювілей 50 років

Элитный подарок: книгаУ 50 років люди досягають певного рубежу. І хоча у такому віці люди починають замислюватися про старість, подарунком можна вказати на позитивну сторону питання. Адже 50 років - це пік розвитку здібностей людини, коли вже є чималий накопичений досвід, кар'єра і сім'я, а з іншого боку - попереду ще все життя, купа планів і цілей. До того ж ознаки старіння ще не так сильно проявляються, і при правильному способі життя у 50-річної людини є багато сил, щоб досягти реалізації своїх бажань. Подарунки, які ми пропонуємо, вкажуть на новий солідний статус вашого батька, які підкреслять такі презенти.

Тростини

Палиця - одна з перших асоціацій, яка виникає при візуальному представленні джентльмена. Щось є аристократичне і благородне в цьому аксесуарі. Тому шикарні тростини від італійського бренду Pasotti та українських майстрів будуть приголомшливим презентом для вашого тата на його 50-річний ювілей. До того ж багато з них в онлайн-магазині Fama прикрашені різні фігурками на кшталт орла і лева, а деякі з них - з секретом усередині.

Гаманці

Як і тростини, солідний гаманець зі шкіри крокодила ідеально доповнить образ солідної забезпеченої людини. Тому це буде прекрасним подарунком для вашого тата на 50 років. Завдяки довговічності шкіри крокодила ці гаманці прослужать вашому татові довго. А ще такий вибір тварини для матеріалу вказує на певну могутність і рішучість власнка такого аксесуара. Справжня чоловіча річ.

Подарунок татові на ювілей 60 років

Вінілові програвачі

Патефон або грамофон - це буде від вас ідеальним подарунком татові на 60 років. ЗЭлитный подарок: книга одного боку - ностальгія за часами, коли це були єдині музичні програвачі. З іншого - в нашому інтернет-магазині Fama усі вінілові програвачи та патефони зроблені модними брендами за останнім словом техніки. Тому вони забезпечені сучасними зручностями на зразок підтримки Bluetooth, потужними динаміками, AUX-входами і RCA-виходами. Так що ваш батько може насолоджуватися музикою як зі старовинних платівок, так і зі свого смартфона або навіть з радіо.

Статуетки

Інший хороший подарунок на ювілей вашого батька - це статуетка або фігурка. До 60 років люди проходять певний чималий шлях. Тому в залежності від професії або якихось особливостей життя вашого батька, ви можете вибрати презент, який підкреслить його досягнення. Наприклад, можна подарувати статуетку рибалки або бізнесмена. Це буде красиво і шанобливо з вашого боку. Такий презент буде знаком уваги і символом вашої поваги і любові до рідної людини.

Батьки - це найважливіші люди в нашому житті. Їх вплив на нас важко переоцінити. Тому так важливо підтримувати з ними добрі стосунки. А цьому сприятимуть ваші подарунки як знак того, що пам'ятаєте і цінуєте вашого тата. Тому ми сподіваємося, що наша стаття була вам корисна, і ви знайдете те, що шукали. І не важливий сам привід, через який ви хочете зробити подарунок: ювілей це, день народження або день батька. Головне, це ваша увага і ваші з ним хороші стосунки.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.6