Подарункова Біблія: для дітей і дорослих


Подарункова Біблія

Подарункова Біблія

Біблія - ​​це не просто зібрання 66 книг, які поклали початок двом світовим релігіям, іудаїзму і християнства, і почасти ісламу. Святе Письмо стало фундаментом для нашої та західної культури, багато в чому сформувало цінності і світогляд сучасної людини. Тому навіть невіруючі люди часто тримають удома і читають Біблію, навіть якщо вона суперечить їхнім переконанням. Просто вони це роблять для розширення кругозору і саморозвитку. Так що подарункова Біблія - ​​це хороший варіант презенту на якесь свято, нехай навіть винуватець торжества не вірить в написане в Святому Письмі.

Богослужбові книги

Элитный подарок: книгаПерш ніж перейти до подарунковим варіантів Біблії розповімо про виданнях, зміст яких створено на основі Біблії плюс Священного Передання. Це молитовники, Тріоді і так далі. Такими виданнями ви особливо порадуєте православних віруючих, так як ці книги часто використовують в літургії і взагалі в богослужбовому ужитку. Тому ці книги будуть ідеальним подарунком на релігійне свято на кшталт Великодня або Різдва Христового. Ексклюзивності такому презенту додає той факт, що більшість таких видань були надруковані два-три століття тому в Києво-Печерській лаврі та інших прославлених місцях.

Книги для допомоги в читанні Біблії

Нас і людей, які писали книги Святого Письма, поділяють тисячоліття. Хоча персонажі Біблії також, як і ми зараз, любили, страждали і мріяли, їх життєвий уклад, політичний устрій і суспільство були зовсім інші. Тому ми не завжди, читаючи Писання, можемо зрозуміти мотивацію героїв, що було в основі їх мотивації, чому вони робили той чи інший вибір у своєму житті. В такому випадку на допомогу до нас приходять різні допоміжні видання, які також можна використовувати в якості подарункових. Особливо цінно буде, якщо різні атласи, тлумачення на Біблію від різних вчителів віри та інші додаткові джерела біблійної інформації з онлайн-магазину Fama ви подаруєте разом з Писанням. Або окремо, якщо ви знаєте, що у людини вже є Біблія.

Дитячі Біблії

Элитный подарок: книгаПисьмо в тому вигляді, в якому воно є, непросто сприймається дорослими людьми, що вже говорити про дітей. Тому спеціально для них випускають адаптації, щоб переказати підростаючому поколінню християнські істини на доступному йому мовою. Так що ви можете придбати в онлайн-магазині Fama чудові барвисті Біблії для ваших дітей або чад ваших друзів або родичів. Навіть якщо батьки не планують виховувати свою дитину в християнському дусі, читання такого видання все одно буде корисно для його розвитку.

Біблії

Хоча Біблія як книга є всього одна, але варіантів її видання існує безліч. В інтернет-магазині елітних презентів Fama ви знайдете класичний варіант Біблії в шкіряній палітурці, старовинні видання, окремо тільки Новий Завіт і так далі. Кожна з цих книг у подарунок приведе в захват будь-якого віруючого. Адже крім самоцінності ці подарункові Біблії були випущені в гарній обкладинці, а багато хто з них ще й супроводжено прекрасними гравюрами, наприклад, авторства знаменитого Гюстава Доре.
Элитный подарок: книгаОсобливо відзначимо старовинні видання, за допомогою яких ви зробите неповторний подарунок, адже багато хто з них залишилися тільки в єдиному екземплярі. Зокрема, у нас ми можете придбати «Апостол», який свого часу став першою надрукованою книгою як в Росії, так і в Україні. Примірник ж, який ви можете купити в онлайн-магазині Fama, належав Івану Мазепі, що робить книгу дуже значущим історичним артефактом. І це тільки один з прикладів дорогоцінних раритетних видань, кожне з яких має багатим минулим.
Біблія по-своєму унікальна як ніяка інша книга. Покликана розповісти людям про Бога через відносини з Ним єврейського народу, вона стала світовим бестселером усіх часів і народів. В якійсь мірі Біблія може вважатися суто національним твором, так як в основному на її сторінках у фокусі один народ і його представники, але вона з величезним відривів сама перекладається книга на світі.
Хоча зараз питання віри в Господа не перебуває у центрі інтелектуального життя людства, до сих пір Святе Письмо тримає лідерство по продажах. Нехай Біблія - ​​це настільна книга всіх християн, але навіть багато атеїсти і агностики будуть раді такому подарунку, адже це шанс зрозуміти, як одна книга радикально змінила хід всієї історії.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.6