Чому нарди та скринька для краваток від Renzo Romagnoli покращать ваше життя?


Дорогі Подарунки: Renzo Romagnoli

Італійці - адепти філософії під назвою "Dolce Vita". А знамениті бренди з цього півострова такі як Armani, Dolce & Gabbana і багато інших - справжні апостоли цього способу життя, які несуть нове знання в інші країни і культури. І багато хто вже впав під натиском чарівності такого підходу, який полягає в тому, що не потрібно боятися химерності, не варто соромитися виділятися з натовпу піджаком за ціною автомобіля. Краса і розкіш підходять усім.

Аксесуари від Renzo Romagnoli на подарунок

Renzo Romagnoli теж служать ідеї "Dolce Vita". Цей бренд був названий на честь свого засновника, який разом з дружиною в 1972 році дав життя цій чудовій компанії. Згодом сімейна пара змогла залучити під свої прапори безліч майстрів, які вивели бренд на новий рівень. Renzo Romagnoli спеціалізуються на виробництві наборів карткових та інших настільних ігор, а також речей, що призначені для зберігання різних аксесуарів. Звісно, все це - ручної роботи. Особливість бренду в тому, що все, що виходить з-під їхніх рук, зроблено так, ніби призначалася для королів.

Renzo Romagnoli ніколи не шкодують сил, засобів, зусиль і фантазії при створенні своїх шедеврів. Червоне дерево, кристали Swarovski, шкіра алігатора - це той матеріал, з якого робляться речі з логотипом Renzo Romagnoli. Але в їхньому виконанні продукція не виглядає невигадливим ширвжитком, на який десь збоку приліпили діамант, щоб предмет виглядав дорого. Завдяки неочевидним дизайнерським рішенням навіть така банальна річ, як настільний набір канцелярського приладдя, перетворюється на витвір мистецтва, гідний прикрашати собою інтер'єр кабінету прем'єр-міністра або керівника міжнародної корпорації.

Італійський бренд набив руку в перетворенні речей ділового або побутового вжитку на щось прекрасне. Наприклад, звичайний настільний блокнот абсолютно магічним чином стає елітним подарунком для бізнесменів, а проста коробка для невеликих речей - обтягнутим телячою шкірою дизайнерським футляром. А як вам прикрашена кристалами Swarovski скринька для зберігання найціннішого - вашої колекції краваток? Або неймовірна витончена настільна запальничка, покрита натуральною шкірою? Такі речі точно не загубляться на тлі навіть найбільш розкішного інтер'єру.

Але, напевно, найбільше Renzo Romagnoli відомі завдяки своїм наборам для карткових і настільних ігор преміум-класу. Чого тільки варті гральні кості стильного чорного кольору з діамантовими вставками з промовистою назвою "Luxury". Для любителів покеру є такий набір, в якому кожна деталь, кожна фішка зроблені вручну. А тим, хто хоче купити нарди, ми пропонуємо звернути увагу на неймовірний твір мистецтва, зроблений з цінних порід дерева з перламутровими фішками. Також на нашому сайті є класичний набір гральних карт з двома олівцями і блокнотом для ведення рахунку. Весь набір зберігається в приголомшливому футлярі, зробленому з натуральної шкіри.

Вже майже 50 років Renzo Romagnoli займається тим, що прикрашає наше життя. І допомагають їм у цьому в першу чергу не дорогі матеріали, а неймовірна креативність при продумуванні дизайну чергового шедевра. Тому якщо ваш друг любить оточувати себе гарними речами, навіть якщо це простий канцелярський  аксесуар, то продукція італійців безперечно варта вашої уваги. А про їх набори для ігор і говорити нема чого. З такою красою і поразки в карткових баталіях сприймаються трішки легше.

4.4