Чому набори для віскі вважаються вдалими і ефектними подарунками?


Подарунок: набори для віскі

Культурна вживання алкоголю стало справжнім ритуалом. Для того, щоб цей процес приносив більше задоволення, необхідно користуватися келихами з якісного скла. Особливе значення має їх форма. Набір для віскі - це подарунок, який відрізняється харизматичністю. Він здатний створити необхідну атмосферу під час розпивання якісного напою. Що стосується якісних варіантів, то краще за все придивитися до колекцій від європейських виробників.

Чому такий варіант слід розглянути до покупки?

Він відмінно підійде для статусної людини. Людина може навіть не пити алкогольних напоїв, алеПодарок: зонтик такий презент займе почесне місце на полиці. Він стане справжньою окрасою інтер'єру.
Дорогий подарунковий набір для віскі можна піднести на будь-якому заході. Це може бути день народження, корпоратив компанії, Новий рік. Склянки з нестандартним оформленням будуть доречні на всіх святах. Вам не доведеться довго думати, що подарувати важливого людині. Так, якісні набори коштують дорого, але це не позамежні суми.

Особливості правильного вибору склянки

В першу чергу слід підібрати відповідний тип. Найчастіше застосовуються такі:

 - тумблер;
 - рокс;
 - тюльпан.
Тумблер має ємність в 200 мл. У такого склянки товсте дно і прямі стінки. Такий вид відрізняється популярністю, так як має високу міцність. Тумблери відмінно підходять для дегустації простих сортів віскі.

Рокс - це ємність для віскі на 250 мл. Вона популярна серед барменів, так як підходить для швидкої подачі. Даний варіант використовується для подачі віскі з льодом, він дозволяє оцінити всі ароматичні властивості напою. Такий стакан відмінно підходить для купажованих сортів. Його можна застосовувати і для бурбона.

Тюльпан має ємність в 100-140 мл. Зазвичай його використовують для дегустації елітних сортів. Келих дозволить оцінити всю повноту аромату. Вибираючи відповідний набір, слід відштовхуватися від особливостей одержувача подарунка.

Як не допустити помилку при покупці?

Якщо ви не хочете прогадати, то вибирайте виключно продукцію від перевірених виробників. Відмінно себе зарекомендувала продукція Wine Enthusiast і Royal Buckingham. Досить часто виробниками виступають самі виробники елітних алкогольних напоїв.

Такі дорогі подарунки поставляються в якісній упаковці. Якщо це картон, то він повинен давати тактильні відчуття при торканні. Особливо важливі "нутрощі". Обов'язкова присутність м'яких елементів. Вони вбережуть цілісність келихів при недбалої транспортування.

Що стосується матеріалів їх виробництва, то слід вибирати вироби їх скла і кришталю. Перший володіє меншою прозорістю і теплопровідністю. Але сучасні технології дозволяють привести основні характеристики на високий рівень.

Багато ексклюзивні набори робляться саме їх кришталю. Відмінна прозорість дає можливість оцінити всі колірні особливості напою. Ви можете купити такі набори прямо зараз за привабливою ціною на нашому сайті! Тут ви знайдете й інші розкішні подарунки на кшталт покерного набору.

4.8