Оригінальні подарунки керівнику-чоловікові


Оригінальні подарунки керівнику-чоловікові

У багатьох з нас є роботи, а значить, неминуче в нашому житті є і начальники. Хоча у нас з ними частіше бувають суто робочі відносини, в яких немає місця якоїсь особливої дружби, все одно вибудовування якісної комунікації з нашими босами - це важлива річ для нашої кар'єри. І один з очевидних інструментів для поліпшення спілкування - це подарунок начальнику як від колективу, так і в індивідуальному порядку, наприклад, на його день народження. Так як подарунок чоловікові-керівникові буде відрізнятися від презентів для жінки, то в цій статті ми сфокусуємось на допомозі в ідеях для подарунків першим.

Подарунки керівнику-чоловікові від колективу

Элитный подарок: книгаШахи

Часто, коли справа стосується подарунків начальнику, колектив приймає рішення об'єднати свої зусилля. Таким чином набагато простіше зробити оригінальний і разом з тим масштабний подарунок для керівника-чоловіка. І одним з таких презентів може бути розкішний комплект шахів від елітних брендів на кшталт Manopoulos, KADUN і не тільки.

У першої компанії є ціле розмаїття прекрасних наборів, які присвячені різним історичним епохам і подіям, але особливо багато - античності. KADUN же витримує свої шахові комплекти в класичному або ретро-стилі. У будь-якому випадку кожен з цих наборів буде шикарним і креативним подарунком керівникові-чоловікові.

Статуетки

Інший варіант колективного презенту - це прекрасна статуетка. Залежно від смаків і ступеня самоіронії начальника можна вибрати як пишний бюст гетьмана України, так і фігурку олігарха у вигляді крокодила або акули бізнесу в образі справжньої акули.

Втім статуеток в онлайн-магазині Fama так багато, що, напевно, немає в світі такого більш-менш популярного хобі або заняття, якому не була б присвячена та чи інша статуетка. Тому ви точно знайдете саме ту скульптуру, яка буде чимось близька вашому босу і точно не залишить його байдужим.

Подарунки начальнику на день народження або ювілей

Аксесуари для робочого столуЭлитный подарок: книга

Наступні варіанти - це прекрасний вибір подарунків для керівника-чоловіка на його день народження або навіть якусь круглу дату. Наприклад, ви можете подарувати розкішний набір аксесуарів для робочого столу. Швидше за все, кабінет вашого боса обставлений і оснащений всім, чим треба.

Сенс такого презенту більше в увазі та прояві поваги, адже в онлайн-магазині Fama ви знайдете тільки найрозкішніші набори аксесуарів для робочого столу в якості подарунка начальнику, зроблені із застосуванням якісних матеріалів і натуральної шкіри.

Тростини

Тростини - це шикарний подарунок керівнику-чоловікові на ювілей, наприклад, на 50 років. Важко придумати інший аксесуар, який краще підкреслить респектабельність, солідність і разом тим достаток свого власника.

І тростини від італійського бренду Pasotti і українських майстрів з інтернет-магазину Fama прекрасно справляються з цією місією. Зроблені з дорогих порід дерева, часто прикрашені якоюсь фігуркою в якості навершя на кшталт лева або орла і обладнані секретом усередині вони ідеально доповнюють образ будь-якого чоловіка.

Оригінальні креативні подарунки керівнику-чоловікові

Элитный подарок: книгаМетеорити

Якщо ви не хочете дарувати щось банальне і при цьому маєте складнощі з ідеєю подарунка керівникові-чоловікові, то принесіть йому буквально зірку з неба. За статистикою з 1950 по 2016 рік на Землю впав всього-на-всього тисяча сто п’ятдесят один метеорит. При цьому частина з них це в прямому сенсі крихти від небесного прибульця, що не пережив тривалий політ і земну атмосферу.

Серед метеоритів, представлених в онлайн-магазині Fama, є рідкісні паласіти, чия частка становить 1,5% від загального числа попаданців. Так що ви можете зробити оригінальний подарунок начальнику, чию ексклюзивність буде дуже важко комусь перевершити.

Гетьманські булави

Інший варіант креативного подарунка начальнику-чоловікові - це булави, які в Україні історично вважаються символом влади і частиною інавгурації президента. Неможливо якось сильніше підкреслити вашу повагу керівнику за допомогою подарунка.

З іншого боку, в такому презенті буде крапля іронії, так що якщо у вашого боса є почуття гумору, то немає ризику здатися людиною, який занадто сильно намагається заслужити прихильність начальства. У будь-якому випадку гетьманська булава - це оригінальний презент, який надовго запам'ятається кожному навіть найбільш вибагливому босові.

Подарунки - це невід'ємна частина наших відносин з начальством. З їх допомогою можна не тільки просто проявити увагу до керівника, а таким презентом, що запам'ятовується, показати свою креативність і нестандартне мислення. Або можна за класикою подарувати чоловікові книгу. У будь-якому випадку це може допомогти в сприйнятті вас як працівника і, можливо, навіть посприяти вашому кар'єрному просуванню.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.4