Ігрові набори від Manopoulos - маленькі радості життя від греків


Історія бренду Manopoulos почалася з бажання дитини порадувати свого батька. Костас Манопулос, майбутній засновник компанії, часто дивився, як його тато, Георг, грав зі своїми друзями в нарди після утомливих робочих днів. Маленький Костас спостерігав, яке незрівняне ні з чим задоволення приносила його батькові гра і спілкування в процесі. Поступово ці спостереження сформували мрію, яку Костас почав реалізовувати в 21 рік. У 1970 році він змайстрував свої перші шахові фігури з бронзи для виставки юних талантів. Враження від зробленої роботи були настільки сильні, що Костас вирішив незабаром відкрити крамницю в центрі Афін з продажу наборів для нард і шахів на подарунок, які він вирізав вручну. Тут-то все і закрутилося.
 
Вже через 5 років попит на його набори дозволив зібрати певний капітал, якого вистачило на відкриття власної майстерні. Ще 10 років напруженої роботи і Костас Манопулос вирішив розширювати свій бізнес за межі Греції. Цьому сильно сприяла участь в ярмарку іграшок в Німеччині в 1985 році, яка допомогла знайти перших клієнтів за кордоном. Згодом їх число тільки зростало, і продукцію Manopoulos купують вже в більш ніж 25 країнах світу. А у 2000 році відбулася наступна важлива для цього бренду віха: спорудження фабрики, обладнаної за останнім на той момент словом техніки. Подивитися на все, що є в нашому онлайн-магазині Fama, випущене з логотипом Manopoulos, ви можете тут. А ми виділимо 4 цікавих з нашої точки зору набори від грецького бренду.

Ігрові набори від Manopoulos на подарунок

1.    Шаховий набір «Троянська війна»

Звичайно, грецькі майстри не могли не зробити шахи, натхненні однією з найбільших воєн в давньогрецької історії. Історії, а не тільки міфології, тому що реальність Троянської війни - науково доведений факт. Зокрема, завдяки знаменитим розкопкам Генріха Шлімана. Він був одним з перших археологів, не мав спеціальної освіти (її, втім, і ніде було отримати в той час), але брав своє фанатичною відданістю своєму хобі, тому що займався розкопками у вільний час від своєї основної підприємницької діяльності. Генріх Шліман ревно вірив, що Троя, яку вчені в XIX столітті вважали міфом, насправді існувала. Завдяки його знахідці Manopoulos мав перед собою орієнтир, спираючись на який, зміг створити цей приголомшливий шаховий набір.
2.    Подарунковий набір нард

Перейдемо до не менш усіма улюбленої, ніж шахи, настільній грі, нарди. А вірніше, до набору для гри в них. Він є прекрасним подарунковим варіантом для того, щоб ощасливити ваших друзів, колег або начальника. Строгий вивірений дизайн, темний стриманий колір і дуб в якості основного матеріалу - все в цьому наборі робить його ідеальним подарунком на всі випадки життя. Ви можете купити нарди онлайн-магазині Fama.
3.    Набір настільних ігор 4 в 1

А цей набір для любителів всього і відразу. У ньому є відразу 4 настільні ігри: шахи, нарди, іспанська стратегічна гра «Лудо», а також «Змії і сходи», які спершу здаються звичайною дитячою забавкою. Але насправді це дуже стара індійська гра, яка наочно показує, як працює карма. І всю цю розкіш скомпоновано в одному шикарному наборі з ламінованим корпусом зі світлого горіха. Прекрасний універсальний подарунок для всієї родини для довгих зимових вечорів.
4.    Гральні карти

Більш універсальні ніж попередній набір тільки ці карти. Адже карткових ігор по всьому світі існує просто безліч, від всім відомих покеру і преферансу до ігор, які знають тільки в одному районі умовного Києва. Втім, карти взагалі сильно сприяють формуванню та зміцненню соціальних зв'язків. Адже на відміну від шахів і нард за картковими іграми рідко проводять час тільки дві людини. Зазвичай набагато більше. Тим більше якщо це робити стильними гральними картами з цього набору, яких в ньому відразу дві колоди. До того ж ці карти зберігаються в дерев'яній скриньці з велюровою внутрішньою частиною.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

0.0