Декантер - подарунок, який прикрашає стіл


Подарунок: Декантер

Подарок: ДекантерПодарок: ДекантерЩо подарувати людині, у якої є все і навіть трішки більше? Декантер для вина - це відмінна ідея для подарунка! Він не тільки виглядає як справжній витвір мистецтва, а й несе практичну користь, відділяючи осад і розкриваючи найтонші нотки букету. А це означає, що близька вам людина буде згадувати про вас кожен раз, коли ставить на стіл оригінальний посудину.

Як правильно вибрати?

Розливати вино по келихах з пляшки занадто банально. Благородним напоєм найкраще наповнити відповідну посудину, в якій він буде виглядатиме максимально ефектно, але не втратить унікальних смакових якостей. Щоб ваш подарунок виявився не просто черговою ексклюзивною дрібничкою, що порошаться в шафі, потрібно з розумом підійти до вибору Декантера.

Форма

Залежно від сорту і віку вина підбирають відповідні за формою декантери. Наприклад, моделі Ultra Magnum або Curly від Riedel з широкими шийкою і підставою для максимальної аерації призначені для насиченого червоного вина або дозрівання молодого напою, чий букет не зовсім устоявся.

Під зріле вино декантер підбирають такої форми, щоб вона сприяла відділенню осаду. Вишукані моделі SUPERLEGGERO або Horse від Riedel прекрасно справляються завданням. Вузьке горлечко перешкоджає контакту з повітрям, а високе підставу дозволяє делікатно наливати витриманий напій, залишаючи інфільтрат на дні.

Щоб зберегти унікальний аромат напою, резервуар доповнюють стоппером. Декантер для віскі Globe від Wine Enthusiast, який можна купити в магазині FAMA, стане по-справжньому дорогим подарунком. Нагадує формою глобус з золотистими материками, що обертається резервуар ручної роботи покоїться на масивній, але витонченоій підставці.

Ще більше дорогих подарунків в магазині FAMA

Інтернет-магазин FAMA пропонує широкий вибір vip-подарунків, які задовільнять будь-який,Подарок: Декантер навіть найвимогливіший, смак. По місту Київ кур'єр доставить замовлення абсолютно безкоштовно! Замовте декантер для вина в один клік на сайті або по телефону, а платите при отриманні.

Подарок: ДекантерУ нас ви знайдете резервуари ручної роботи від провідних світових виробників:

 - Riedel - приголомшливі за формою судини, які припадуть до смаку справжнім цінителям мистецтва:
 - підвісна модель Ayam, що нагадує арфу;
 - витончена Curly Pink з рожевого скла;
 - повертаюча до прадавніх інстинктам Eve, виконана в формі змія-спокусника.
 - Wine Enthusiast - це солідний смак, що виявляється в кожному елементі:
 - віскі-набір з 2 склянками Globe налаштовує на неспішну ділову розмову;
 - розкішна бутель Duck найкраще підійде для прикраси різдвяного столу.
 - Royal Buckingham - це британська класика в поєднанні з тонким розумінням справжньої розкоші:
 - модель London з морозним рельєфом кришталю змусить напій всередині грати всіма своїми барвами;
 - класична форма Admirals підкреслить строгий смак його власника.
Декантер, піднесений як подарунок, довгі роки буде доставляти величезне задоволення дорогій вам людині, а це допоможе ще більш близького спілкування. Вибирайте подарунок з розумом, а FAMA вам в цьому допоможе.

4.5