Різнобарвний настрій від Faber-Castell


Німецький бренд Faber-Castell є одним з найстаріших виробників канцелярського приладдя в світі. Його історія починається з 1761 року, коли Каспар Фабер створив перший чорнографітовий олівець. Через 80 років його онук, Лотар фон Фабер, дав олівцю своє ім'я, створивши стандарти довжини, діаметру і жорсткості графіту. Він перетворив свій олівець у високоякісний продукт.

Олівці на подарунок

Олівець Faber-Castell  став першою в світі канцелярською приналежністю під фабричною маркою. У 1905 році граф Олександр фон Фабер-Кастелл створив легендарний олівець «Castell 9000». Завдяки бездоганному дизайну він і досі користується популярністю у всьому світі.

Ці знамениті олівці використовували такі видатні художники як Ван Гог і Едвард Мунк, а сучасним шанувальником виробів Faber-Castell є німецький модельєр Карл Лагерфельд. Уже шість десятиліть він незмінне малює всі свої ескізи саме цими олівцями.

Сьогодні Faber-Castell випускає широкий асортимент канцелярських приналежностей і товарів для художників, а також аксесуари і інструменти для письма класу люкс. У бутіку Fama – Unique Presents представлений великий вибір товарів відомої німецької компанії.

Вироби бренду ідеально підійдуть у якості подарунка для керівника чи колег. Пір'яні ручки і запонки будуть свідчити про високий статус обдаровуваного, а підставки для письмового приладдя і бізнес-органайзери додадуть родзинку в повсякденне робоче місце, упорядкувавши його.

Якщо Ви підбираєте подарунок для творчої людини – не обов'язково професійного художника – придивіться до різноманітних олівців і крейд. Повірте, вироби Faber-Castell здатні пробудити натхнення і талант навіть у тих людей, які вважали, що малювання – точно не їх коник.

Компанія випускає олівці на будь-який смак: акварельні, пастельні, графітові, а також крейду. Художники – як початківці, так і професіонали – безсумнівно зрадіють наборам для малювання, в яких зібрано все найнеобхідніше для спонтанних ескізів.

Вироби – це прекрасний подарунок, який допоможе Вашим близьким і друзям відволіктися від сірих буднів і привнести в своє життя яскраві фарби.

З іншими товарами від можна ознайомитися в каталозі.

4.6