Pasotti: нова хвиля у старовинному сімейному бізнесі


Бритоголовий, м'язистий і одягнений у все чорне Нікола Беготті схожий скоріше на соліста рок-гурту, ніж на комерційного директора старовинної сімейної компанії, яка виробляє мереживні парасольки та інкрустовані тростини.

Бренд Pasotti Ombrelli був заснований в 1956 році бабусею Нікола Беготті Ернестою. Разом з його мамою Євою вони утворюють дует, який керує сімейним бізнесом. Компанія з 17 працівниками створює аксесуари ручної роботи для таких топ-знаменитостей як Джонні Депп, Ріанна, Меріл Стріп і Дженніфер Лопес, а також для покупців у ключових зарубіжних країнах, зокрема, в Китаї.

Парасолі на подарунок

36-річний Беготті зайнявся сімейним бізнесом досить рано. За його словами, створення парасольок – справа всього його життя. Вже з трьох-чотирьох років він постійно знаходився в майстерні, спостерігаючи за процесом.

Як і її внук, Ернеста зайнялася виготовленням парасольок у ранньому віці. У 1943 році, після капітуляції Італії та окупації нацистами північної частини країни, вона переїхала в Мілан. У 14 років Ернеста знайшла роботу в майстерні, що створювала парасольки. Вона досконало оволоділа цим ремеслом і заснувала власний бізнес.

Сьогодні Беготті за допомогою своєї бабусі, батька, матері, брата Андреа і його дівчини Ксенії займається онлайн-просуванням бізнесу. Беготті підкреслює, що Pasotti залишається сімейним бізнесом, а отже, ролі членів сім'ї можуть час від часу змінюватись.

Беготті привніс у бренд свій власний готичний смак, який привертає увагу більш молодої аудиторії. Парасольки і тростини з шипованими черепами, кастетами і оленячими рогами – ось лише кілька предметів, які вже стали візитною карткою Pasotti.

На сьогоднішній день компанія виробляє близько 35-45 тисяч парасольок на рік. Побачити і купити парасолі Pasotti можна у нас в бутику.

4.2