Що подарувати юристу?


Терміном «юрист» об'єднують різних людей, які займаються професійною юридичною діяльністю. Мова про адвокатів, прокурорів, нотаріусів, суддів, слідчих тощо. Юристи є практично в кожній компанії, а значить, багатьом з нас доводиться час від часу вигадувати, що подарувати юристу на День юриста або на день народження. Ми зібрали кілька ідей, які допоможуть вам просто і легко знайти подарунок юристу Київ.

Подарунки для юриста

1. Декор для кабінету. Це може бути годинник, як настінний, так і настільний, рамки для фотографій або картини.
Наприклад, оригінальний настільний годинник «Схід» від Past Indicator займе гідне місце і в кабінеті, і в домашній обстановці.

Корпус годинника виготовлений з дуба та латуні і виглядає досить елегантно, а ретро-лампи дозволяють наповнити приміщення затишком.

2. Гаджети, а також аксесуари до них: настільні лампи, флешки, чохол для ноутбука або телефону, мишка.

3. Бізнес-подарунки: портмоне, візитниця, кредитниця, ручка.

Чорнильна ручка «Ductus Black-Silver» від Pelikan ‒ це річ, яка повинна бути у кожного успішного чоловіка. Латунний корпус аксесуара вкритий чорною емаллю і заповнений дорогоцінним паладієм, а під корпусом ховається золоте перо. Такий подарунок на День юриста ‒ запорука виграшних справ та вдалих угод.

4. Символи багатства, достатку й удачі: статуетки слонів, скарбнички, грошове дерево, монети.

5. Статуетки з професійними символами.

Одна з найбільш відомих варіацій на цю тему ‒ статуетка давньогрецької богині правосуддя Феміди.

Скульптура від європейського бренду «Vizuri» виконана з натурально високоякісної бронзи і прикрашена позолотою. Богиня традиційно тримає в одній руці меч, а в іншій ‒ терези як символ правосуддя і законності. Феміда завжди зображується з пов'язкою на очах, і в цій статуетці ця деталь не упущена. Такий подарунок для юриста ‒ яскраве нагадування про те, яким цінностям повинен служити справжній професіонал.

6. Подарунки для приємної перерви на роботі, наприклад, кавоварка, чашки, келихи для віскі або міні-бар.

7. Для юристів-курців відмінно підійдуть оригінальні статусні запальнички, попільнички і аксесуари для сигар.

В Україні День юриста відзначається 8 жовтня. Якщо у вашому оточенні є представники цієї професії, не забудьте внести це свято в календар і скористатися нашими порадами, обираючи, що подарувати на День юриста. Що б ви не вибрали, вашим колегам, друзям і близьким буде безумовно приємно отримати привітання у своє професійне свято.

4.2