7 варіантів подарунків для дівчат


7 варіантів подарунків для дівчат

Мерілін Монро якось заспівала про те, що «кращі друзі дівчат - це діаманти». В результаті це твердження стало практично єдиною відповіддю на питання, що подарувати дівчині з будь-якого приводу.

Ми вирішили прийти на допомогу і представити вашій увазі ще 7 речей, які порадують ваших дам не менше, ніж дорогоцінні прикраси.

Елітні подарунки

1. Набір акварельних олівців "Albrecht Durer" від Faber-Castell.

Такий подарунок точно порадує дівчину з любов'ю до малювання не менш, а швидше за все навіть більше, ніж найбільші діаманти. У набір входить 120 олівців, кожен з яких свого, унікального кольору. Плюс, завдяки властивостям акварельних олівців, можна на папері змішувати кольори і створювати нові відтінки. Ще одна перевага акварельних олівців в порівнянні зі звичайними - можливість домогтися плавного переходу між кольорами аж до повного зникнення штрихів. Як то кажуть, просто додай води!
Ці олівці дозволять кожній відчути себе великим художником і графіком епохи Ренесансу, чиє ім'я носить цей набір. Ми не обіцяємо, що адресат вашого подарунка стане північним Леонардо да Вінчі, як Альбрехт Дюрер, але точно отримає море задоволення при малюванні цими олівцями!

2. Скляний чайник "Black" від Eva Solo.

А цей подарунок більше підійде тим дівчатам, які дуже цінують домашній затишок і гостинність. Данська компанія Eva Solo десятиліттями напруженої праці удосконалює майстерність виробництва одночасно витончених і технічно продуманих товарів для дому. Це не пройшло повз увагу ні звичайних споживачів, ні професійних критиків, які неодноразово нагороджували данський бренд різними преміями в галузі дизайну.
Чайник "Black" від Eva Solo не став винятком у низці приголомшливих виробів, сильно полегшують життя будь-якої сім'ї. Він зроблений з якісних і екологічно безпечних матеріалів і його можна без всякого страху мити в посудомийній машині. Але головна його фішка - чайна сфера. Це пристосування знаходиться на внутрішній стороні кришки. Воно призначене для зберігання заварки для її зручного подальшого вилучення після використання чайника. Так що більше не треба буде мучитися з чайними листочками, які лізуть в рот і страждати, дістаючи залишки заварки з посуду.

3. Скульптура «Магнолія» від Петра Озюменка.

Подарувати дівчині квіти - це приємний, але дуже вже банальний варіант. Але що, якщо квіти будуть справжнім витвором мистецтва, тільки зробленим руками майстра? Роботи автора, Петра Озюменка, виставляються у багатьох музеях і країнах. І у вас є унікальна можливість подарувати дамі вашого серця один з його шедеврів - скульптуру південної красуні, магнолії. Ця статуетка за красою нічим не поступається своєму природному оригіналу і при цьому ніколи не зів'яне, радуючи свою власницю вічною красою.

4. Парасолька "Pink flamingo" від Pasotti.

Прекрасний подарунок від італійського преміум-бренду, який вміє робити тільки красиві і елегантні речі. Компанія була заснована молодою жінкою, Ернест Пасотті, тому Pasotti добре розбирається в тому, яка саме парасолька потрібна дівчині. Вона точно оцінить стильний дизайн італійської фірми, приголомшливу якість тканини і витончену ручку у вигляді фламінго. Незважаючи на назву парасольки, майбутню власницю не бентежитиме велика кількість рожевого - у ньому виконаний тільки квітка на внутрішній стороні купола.
Парасолька "Pink flamingo" ідеально підійде своїй майбутній власниці: зовні вона залишає відчуття витонченості, але завдяки сталевій осі і якісним матеріалам парасолька витримає навіть страшну зливу. Це не про той випадок, коли якась річ гарна, але абсолютно марна. Парасолька "Pink flamingo" не тільки гарніша, але і практичніша більшості своїх аналогів.

5. Жіночий годинник "Chrono Lady" від Balmain.

Balmain - це класичний французький дім високої моди, клієнтами якого була купа селебріті, від Софі Лорен до Жана-Поля Бельмондо, від Кетрін Хепберн до Бріджит Бардо і багато-багато інших. Потім цей бренд розширив асортимент до парфумерії та аксесуарів, а в 1987 році Balmain зробив колаборацію з відомим швейцарським виробником годин "Swatch Group". Одними із вдалих плодів цього союзу стал цей годинник.
Як і будь-яка продукція Balmain, "Chrono Lady" - верх вишуканості і витонченого шику. Годинник може похвалитися сапфіровим склом, циферблатом, інструктувати діамантами, браслетом з нержавіючої сталі. І при цьому "Chrono Lady" не просто дорога дрібничка, яка ще й час показує. У ньому точність швейцарських годинників поєднується з захистом від води на глибині до 50 метрів, завдяки якій не потрібно переживати за потрапляння води на годинник, або, навпаки, годинника в воду. У будь-якому випадку по-швейцарськи надійні і по-французьки вишуканий годинник прослужить ще багато років своїй господині!

6. Щоденник "Black Elite" від Helper Book.

Якщо ви хочете зробити подарунок цілеспрямованій дівчині, яка знає, що вона хоче від життя і у неї купа планів, які потрібно упорядкувати і десь зафіксувати, то цей щоденник для неї! Сторінки щоденника просякнуті запахом лавандових полів, симпатична обкладинка зроблена з натуральної шкіри, а в самому щоденнику є величезна кількість різних фішок, серед них:
•    наклейки успіхів;
•    конверт для грошей;
•    12 роздільників з фото лавандових полів і мотиваційними фразами;
•    таблиця корисних звичок;
•    розділ «мої думки», «мої цілі», «мої зустрічі», «доходи-витрати»;
•    розворот з візуалізацією;
•    шкіряна закладка;
•    дерев'яна подарункова упаковка, атласні стрічки, сухі квіти лаванди, дерев'яні вітальні написи всередині коробочки.
Щоденник "Black Elite" від Helper Book приємно пахне, приємний на дотик і приємно виглядає. А завдяки своїм наповненням він буде прекрасним вибором в якості подарунка для дівчини.

7. Програвач "Cruiser Deluxe White Sand" від Crosley.

На щастя, мода на вінілові програвачі і не думає закінчуватися, тому будь-яка мрійлива любителька музики буде в захваті від такого подарунка. До слова, американська компанія була в авангарді повернення популярності вінілових програвачів Crosley ще на початку 90-х років, тому точно знає, що потрібно для якісного вилучення звуку з пластинок. У комплект входять:
•    тришвидкісний програвач з NP6 голками;
•    вбудовані стереодинаміки;
•    ручний тональний важіль;
•    RCA-роз'єми для навушників;
•    джерело змінного струму.
Дизайн самого патефона зроблений у вигляді валізи ніжних кольорів. Це стосується не тільки стилістики, а й функціоналу. Музичний пристрій можна насправді закрити як валізу і подорожувати з ним. Програвач "Cruiser Deluxe White Sand" - відмінний подарунок для романтично налаштованих дівчат, який допоможе вам висловити свої почуття.

 

4.3