Wine Enthusiast - культовий бренд для любителів вина


Wine Enthusiast - культовий бренд для любителів вина

Wine Enthusiast - це американський бренд, справа рук сімейної пари Штрумів, Адама і Сибіли. Вони почали свій маленький бізнес 1979 року прямо у власному будинку. За перший же рік вони змогли реалізувати близько ста товарів зі свого каталогу, причому попит був такий, що більшу частину вина Адам з Сибілою не встигли розлити по пляшках і продавали відразу з бочки. За кілька десятиліть, що розділяють дату заснування бренду і наші дні, Wine Enthusiast зміг із сімейної справи розростися в міжнародну компанію. З 1988 року вони випускають власний журнал з 800 тисячами читачів на сьогодні, а їхній головний офіс знаходиться в тихому містечку з гучною назвою Вальгалла за пів години від Мангеттена.

Wine Enthusiast Magazine Announces “America's 100 Best Wine Restaurants”  List of 2019 | Business Wire

Головна причина створення Wine Enthusiast - бажання зробити доступним для простих людей ті речі, які раніше були долею лише професіоналів. Зараз, звичайно, нікого не здивуєш декантером або автоматичним штопором, але в кінці 70-х їх важко було дістати звичайній людині навіть в США. І тільки завдяки таким брендам як Wine Enthusiast любителі вина змогли розширити свої можливості у вживанні цього напою богів. Аксесуари цієї компанії ви можете придбати в онлайн-магазині Fama як для себе, так і на подарунок вашим друзям і рідним.

Винні аксесуари

Почнемо з речей, які принесли славу цьому американському бренду. Приладдя з цієї категорії призначене для полегшення і збагачення досвіду вживання вина. Сюди входять розкішні автоматичні штопори, які вбивають відразу двох зайців: з одного боку до максимуму полегшують процес відкривання пляшки, а з іншого - є прикрасою інтер'єру.

Інший варіант із аксесуарів на подарунок – це винний декантер. Завдяки своєму призначенню - покращувати смак будь-якого вина, він абсолютний "Must have" для всіх фанатів цього алкогольного напою. Завдяки декантеру зрілі вина покращують свій смак шляхом осідання і подальшого видалення пігментаційних осадів, а молоді - через насичення киснем.

Посуд і аксесуари для сервірування

У цій категорії знаходиться все необхідне для Dolce Vita: різні подарункові набори для красивого вживання віскі, куріння сигар і всього іншого в такому дусі. Також ви можете придбати в якості оригінального презенту комплект спеціальних ножів для елітних сирів. Любителі цього делікатесу точно будуть у захваті від такого подарунка. Wine Enthusiast знається на красивому житті і і всьому необхідному для нього, тому будь-який аксесуар від цього бренду буде шикарним подарунком для ваших успішних і забезпечених друзів.

Елементи декору

Ще один цікавий варіант для презенту, який може запропонувати американська компанія - це елементи декору. До них відноситься все, що не просто буде виконувати свою практичну функцію, а й прикрасить інтер'єр вашого будинку або квартири. Зокрема, це винні столики оригінального дизайну, наприклад, у вигляді бочки. Родзинка ж такого роду продукції від Wine Enthusiast - набори для гри в дартс, зроблені з міцного дубу. Можливо, для вашого іменинника такий подарунок буде втіленням нереалізованих підліткових бажань.

Американська компанія Wine Enthusiast розширює наші уявлення про доступність культурного відпочинку за келихом вина або чогось міцнішого вже більше 40 років. Тим, що раніше здавалося долею обраних професіоналів, тепер можуть користуватися всі, хто вважає себе людиною тонкого смаку або просто хоче спробувати щось нове. Втім, Wine Enthusiast давно не обмежується одними тільки аксесуарами для вина на подарунок і виробляє крім них прекрасні набори для віскі і сигар, а також різні елементи декору, які привнесуть щось свіже в ваш інтер'єр.