Прекрасні аксесуари від іспанського бренду Boj


Элитный подарок: книгаBoj - це іспанський, а точніше баскський бренд, заснований в провінції Гіпускоа, одній з частин країни цього загадкового народу. Столиця провінції - місто Сан-Себастьян, яке відоме, зокрема, тим, що Крістобаль Баленсьяга заснував тут свій перший будинок моди. Однак Boj побачив світ не в курортному Сан-Себастьяні, а в скромному містечку Ейбар з населенням менше 30 тисяч.
Незважаючи на невеликі розміри Ейбара, для провінції Гіпускоа це одне з найбільших міст. Тому на початку ХХ століття разом з індустріалізацією в Ейбар з навколишніх сіл у великій кількості стали стікатися потенційні працівники. Це стало підмогою для невеликих майстерень, на які було багате баскське містечко.
Серед таких ремісничих було маленьке сімейне підприємство Boj, яке з 1905 року займалося нанесенням тиснення на винні аксесуари, в першу чергу на штопори. Індустріалізація стала для бренду можливістю вийти на новий рівень, як технічно, так і з точки зору персоналу. Завдяки цьому Boj змогли сильно розширити своє виробництво і стали створювати замки, бритви, кришки для банок і настільні аксесуари. Але прославили іспанський бренд на весь світ їхні розкішні настінні штопори.
Інший знаковий момент в історії Boj стався в 1983 році. Це був той випадок, коли не було щастя, так нещастя допомогло. Тоді зливові дощі йшли кілька днів і призвели до затоплення величезних територій і зходження руйнівних зсувів. Була знищена вся інфраструктура міста, і, звичайно, сильно постраждали невеликі підприємства на кшталт Boj. Однак ці сумні події з одного боку змусили, а з іншого боку - послужили мотивацією для тодішнього CEO, сина засновника компанії, повністю перебудувати Boj. В результаті іспанський бренд поставив собі новітнє обладнання, а також розширив штат.
Элитный подарок: книгаЗараз баскською компанією управляє онук її засновника, Сантьяго Оланета, тобто вже третє покоління цього роду. Він продовжує сімейні традиції, але при цьому паралельно впроваджує сучасні технології, які не скасовують ручну працю, а доповнюють її. За час свого більш ніж столітнього існування Boj зміг пройти шлях від маленької сімейної майстерні до міжнародного бренду з магазинами по всьому світу, від Америки до Китаю.

Аксесуари від іспанського бренду Boj на подарунок

Хоча баски виробляють безліч винних аксесуарів і різноманітних предметів домашнього вжитку, їхній коронний продукт - це елітні настінні штопори. Компанія сильно набила руку в їхньому створенні ще з часів, коли на зорі свого існування займалася тисненням. Це дозволило бренду навчитися робити не просто штопори пляшок на подарунок, а прекрасні твори мистецтва.
Элитный подарок: книгаМайстри з Boj творять корпуси цих винних аксесуарів зі сплавів стильного кольору, а ручки - з цінних порід дерева або також металевими. А для любителів розкоші є чудові настінні штопори, які повністю покриті позолотою, крім дерев'яної рукояті. Функціональність аксесуарів не поступається їхньому чудовому зовнішньому вигляду. За допомогою штопорів від Boj навіть найтендітніші дівчата відкриють пляшку улюбленого вина.
Легко уявити собі людину, яку ви порадуєте таким подарунком з інтернет-магазину Fama. Фанати вина напевно будуть у захваті від такого практичного презенту. Але, крім цього, баскські штопори виконають ще й декоративну функцію. Адже вони прикрасять будь-яку вітальню або кухню, в якому б стилі не була обстановка. Так що ваш друг, любитель вина, отримає від вас не тільки зручний штопор, який помітно полегшить йому життя, але й елемент декору для свого інтер'єру.
Іспанський бренд Boj пройшов за більше, ніж сто років довгу дорогу, перетворившись у результаті у міжнародну компанію. Він зміг це зробити, так як не боявся труднощів і не здавався, коли все буквально йшло під воду. Boj виробив свій стиль, який особливо помітний в їхніх приголомшливих штопорах. Вони не тільки дуже зручні у використанні, але будуть добре виглядати там, де ви знайдете їм місце. Це робить їх ідеальним подарунком для директора та шанувальників вина, який ви можете придбати в онлайн-магазині Fama.