Подарунки На День Народження


Элитный подарок

Як вибрати комусь подарунок на день народження?

Серед усіх свят день народження займає особливе місце. Він, як відомо, буває тільки раз на рік, тому дуже важливо подобрати подарунок на день народження близької вам людини, який ідеально влучить в його сердечко. Звичайно, кожен випадок індивідуальний, але все-таки є певні закономірності, які якщо не допомагають вибрати конкретний презент, то точно спонукають на ідеї подарунків на день народження.

Подарунок колезі або начальникові на день народження

Элитный подарок

Декоративні світильники

Почнемо з подарунків для ваших колег, які досить близькі вам, що робити їм презенти. Світильники - універсальний подарунок, який можна підібрати залежно від захоплень і статі людини, з якою ви працюєте. На вибір є розкішні лампи в класичному стилі, світильники сучасного дизайну.

В наявності навіть стимпанківські торшери для любителів технологічних девайсів. Так що ваш колега або керівник зможуть не просто почитати книгу перед сном, а отримають девайс, який послужить їм як прикраса для інтер'єру. А різноманітність світильників дозволить вам вибрати саме той, який підійде під дизайн квартири іменинника.

Бритви

Бритва сама по собі - досить банальний подарунок, особливо якщо справа стосується вашого керівника. Але маленькі твори мистецтва від Grand Regalia, Art Vivace і Moray не назвеш банальним презентом. Це розкішні арт-об'єкти з дорогих матеріалів з інструктованими ручками.

Кожна з подарованих бритв на всі сто відсотків висловить вашу повагу до начальника або колеги, а він, побачивши такий презент, не залишиться незадоволеним. Чесно кажучи, ці бритви настільки гарні, що можна їх просто поставити на полицю в якості прикраси інтер'єру. Але і свою практичну місію ці бритви виконають добре.

Подарунок подрузі або другові на день народження

Элитный подарок

 Тростини

Палиця - неодмінний атрибут кожного джентльмена. Тому таким подарунком ви зробите ненав'язливий комплімент своєму другові. Тим більше, коли мова йде про розкішні тростини від відомого преміум-бренду Pasotti, кожна з яких зроблена вручну. Інша примітна деталь аксесуарів від цієї компанії - золоті або срібні набалдашники у вигляді якоїсь тварини.

Аксесуари тих брендів, що зроблені в Україні, теж виготовлені вручну і відрізняються майстерністю роботи. Деякі з них оснащені секретним стилетом усередині.

Вази

Класичний безпрограшний варіант для вашої подруги. Всі вази у магазині дорогих подарунків Fama - це чудова прикраса для інтер'єру квартири або будинку. Деякі з них були створені ще в минулому столітті, інші є справою рук сучасних майстрів. Багата палітра фарб, стилів, матеріалів, розмірів і форм - ви точно зможете підібрати вазу, яка буде ідеально відповідати смакам вашої подруги. Такий виріб - подарунок довговічний і довго буде нагадувати імениннику про вас. А прекрасний зовнішній вигляд ваз з нашого магазину не дасть господині поставити їх кудись в дальній кут. Вони неодмінно будуть стояти на найбільш видному місці.

Подарунок дружині або чоловіку на день народження

Элитный подарок

Газорозрядний годинник

Газорозрядний годинник - це повернення в 70-і роки, коли були дуже популярні неонові лампи. Тепер же вони показують час в унікальних годинниках розробки бренду Past Indicator. Ретро-дизайн натхненний, зокрема, першими польотами в Космос і обігрує цю тему.

Багато з деталей, з яких складається газорозрядний годинник, дійшли до нас з радянських часів і отримали нове життя в цьому аксесуарі. Цей ретро-пристрій доводить, що старий не означає крихкий, так як термін роботи годинника приблизно 30 років без підзарядки і ремонту. Він буде прекрасним подарунком на день народження, особливо якщо ваша друга половинка захоплюється технікою.

Патефони і грамофони

Ще один вінтажний презент для найближчої людини. Патефони і грамофони вийшли на новий виток популярності в XXI столітті, і не думають зменшувати оберти. Мати вдома ці старовинні музичні центри стало модним, а сучасні артисти випускають свої нові альбоми не тільки на дисках і продають в інтернет-магазинах, а й на вінілових пластинках.

Так що, якщо вашу другу половинку можна назвати меломаном, то патефон або грамофон точно буде ідеальним подарунком. Але незважаючи на ретро-складову, ці музичні центри зроблені за останнім словом техніки. Вони оснащені AUX- та RCA-роз'ємами, радіо, Bluetooth, стереодинаміками і багато чим іще.

Подарунок татові чи мамі на день народження

Элитный подарок

Краватки

Вічна класика презентів для чоловіків на сто відсотків підійде вашому татові в якості подарунка на день народження. Звісно, дарувати звичайний галстук з такого приводу якось не комільфо. Але в онлайн-магазині Fama немає простих краваток, тільки елітні.

До ваших послуг розкішні аксесуари від таких брендів, як бельгійського Scabal, українського Oliz, італійських Romeo Gigli і Ferre і американського Two Guys Bow Ties. Краватки всіх цих компаній зроблені з високоякісних тканин з прекрасними візерунками. Кожен з них ідеально доповнить стильний образ вашого тата.

Шовкові хустки

Інша класика, але вже жіноча, хустки відмінно підійдуть вашим мамам в якості подарунка. Зроблені з 100%-го шовку ці аксесуари представлені у нас відомими світовими елітними брендами. Цей багатофункціональний презент підкреслить красу і жіночність вашої мами.

А багатий асортимент забарвлень шовкових хусток допоможе вам вибрати саме те, що прийдеться їй до смаку. Шовкова хустка - безпрограшний варіант на випадок, якщо ви не знаєте, що дарувати людині, яка подарувала вам життя.

На день народження улюбленої і дорогої вам людини завжди хочеться подарувати щось особливе. Але іноді ми відчуваємо труднощі з вибором презенту. Часто таке відбувається, коли ми знаємо цю людину вже багато років, і вже дарували їй безліч речей. Сподіваємося, що цією статтею ми змогли допомогти вам вийти з подарункового «ступору» і зрозуміти, який подарунок можна замовити на день народження. Так щоб він сподобався вашому імениннику і показав би вас з нового креативного боку.