Дорогі подарунки на День святого Валентина


Элитный подарок

Елітні подарунки для чоловіків і жінок. Огляд ідей елітних подарунків на всі випадки життя: від ексклюзивних сувенірів до дизайнерських VIP-подарунків

Відразу обмовимося, що ми наведемо лише деякі приклади презентів. Тому що якщо перераховувати тільки чверть того, що є в онлайн-магазині Fama, то стаття розтягнеться до неосяжних розмірів. Для вашої зручності ми розіб'ємо варіанти VIP-подарунків і сувенірів на рубрики: презенти-унісекс, які підійдуть усім незалежно від статі, дорогі подарунки тільки для чоловіків і тільки для жінок.

Дорогі подарунки для чоловіків і жінок

Элитный подарок книга

Книги

 

Незважаючи на весь розвиток електронних книг, а також розваг на зразок смартфонів і відеоігор, паперові видання залишаються в тренді і не збираються на пенсію. Тому правило «Книга - найкращий подарунок» працює безвідмовно і досі, причому для адресатів ваших презентів обох статей. В інтернет-магазині Fama величезний вибір видань на будь-який смак.

Художня література, світова класика, біографії успішних людей, раритетні книги і багато-багато іншого чекають своїх читачів. А також є видання англійською мовою для тих, хто хоче попрактикувати свої знання. Як вишеньку на торті в інтернет-магазині Fama ви знайдете розкішні книги в шкіряній обкладинці, які особливо ефектно виглядатимуть на полиці. По-справжньому елітний подарунок як для чоловіків, так і для жінок.

Аксесуари для вина

 

Так само, як майже всі читають книги, майже всі п'ють вино. Тому аксесуари для вина теж будуть універсальною відповіддю на вічне питання: «Як вибрати подарунок?». Тим більше їх багато і не один день народження вашого друга піде на те, щоб ви в кінці кінців своїми презентами допомогли йому зібрати повний комплект. В онлайн-магазині елітних подарунків Fama вас чекають аератори і декантери, штопори всіх видів, і, звичайно, винні келихи.

А любителі інноваційних девайсів можуть звернути свою увагу на технологічні замінники відерець з льодом. Для тих, хто зацікавився і хоче більше інформації на цю тему, у нас є окрема стаття, а ми йдемо далі.

 

Дорогі подарунки для чоловіків

Запальнички

 

Дорогі або навіть розкішні запальнички - це завжди хороший подарунок для ваших кращих друзів, колег, рідних або начальника. Хоча Fama.ua не підтримує куріння, проте такі люди є, і вони точно потребують наших знаках уваги. У нас є як окремі обтягнуті шкірою запальнички, так і ті, що входять в сигарний набір.

 

Ручки

 

Один з найголовніших подарунків, який тільки можна зробити хлопцеві. В онлайн-магазині Fama вони представлені такими відомими преміум-брендами як Pininfarina, Montegrappa і Kaminskiy Studio.

Їх авторські ручки бувають як класичного дизайну, так і у вигляді гвинтівки або в стилі «Володаря перстнів». З такими письмовими аксесуарами при підписанні важливих паперів ви точно звернете увагу колег на ваш смак і стиль. Дорогі ручки в подарунок - що може бути краще?

Запонки

 

Як і багато модних речей, запонки придумали французи. Вони швидко стали елітним аксесуаром і знаком приналежності до заможного класу. Нічого з тих пір не змінилося.

Розкішні запонки роблять з дорогоцінних матеріалів і прикрашають ювелірними каменями. Тому їх носіння вказує на статус власників запонок. Це прекрасний подарунок для всіх успішних чоловіків, керівників і власників бізнесів.

 

Дорогі подарунки для жінок

Жіночий годинник

За часів смартфонів, коли діти отримують перший телефон раніше, ніж вчаться говорити, носіння годинників втратило свій практичний сенс. Але естетична складова нікуди не поділася. Цей аксесуар ідеально доповнює ваш образ, робить його завершеним. Тому важливо, щоб годинник відповідав вашим смакам і підходив до стилю життя.

В онлайн-магазині Fama цей аксесуар представлений такими відомими брендами, як Bulova і Casio. Деякі з цих годинників прослужать вам там, куди ви не візьмете ваш улюблений смартфон, наприклад, на екстремальному відпочинку. Ідеальний елітний подарунок для всіх жінок без винятку.

Чайний або кавовий сервізи

 

Сервізи, в нашому нинішньому про них уявленні, стали популярні приблизно в XVIII столітті. В основному ними користувалися знатні і заможні люди, у яких була можливість виділяти годину, а то й дві на чаювання. Тому сервізи часто були витонченої роботи з додаванням позолоти або інших прикрас.

Зараз, коли традиції прекрасних сервізів дещо потьмяніли, Fama.ua повертає ці часи. У нас ви знайдете ці оригінальні VIP-подарунки на будь-який смак: повністю позолочений, срібний, раритетний і навіть малахітовий. Такий подарунок коханій дівчині - це ідеальний спосіб показати, як сильно ви цінуєте цю людину.

 

Жіночі парасолі

 

Жіноча парасолька - це надійний друг, який захистить від дощу і надмірно настирливого сонця. А також він є цінним аксесуаром, який підкреслить ваше почуття стилю і смак. А парасольку в цьому дуже добре допомагає, досить згадати знамениту серію фотографій Мерилін Монро з червоною парасолькою в білий горошок.

Онлайн-магазин Fama може похвалитися чудовими аксесуарами від італійського бренду Pasotti, кожен з яких зроблений вручну. Також багато з них прикрашені різними фігурками в якості  рукоятки, наприклад, у вигляді коали або лебедя, що тільки додає їм (і чарівній власниці) кокетливості. Це прекрасний дорогий подарунок для будь-якої жінки.

Сподіваємося, що ми змогли допомогти вам при виборі vip-подарунка для дорогої вам людини. Звичайно, асортимент елітних подарунків в нашому магазині набагато ширше, ніж те, що ми змогли вмістити в цій статті. Тому чекаємо вас на нашому сайті, якщо ви ще визначаєтесь з оригінальним і особливим подарунком для винуватця торжества. Неважливо якої статі ця людина, VIP-подарунок у нас знайдеться для кожного. Навіть діти і домашні улюбленці не залишилися без уваги на Fama.