Star Wars: подарунки для фанатів «зоряної саги»


Чотири десятки років тому, в далекому 1977 році, на екрани вийшов перший фільм під назвою «Зоряні війни». Продюсери фільму до останнього чекали провалу, але, на їхнє здивування, фільм отримав величезний успіх у глядачів по всьому світу і фактично врятував кінокомпанію від банкрутства. У відповідь на теплу реакцію публіки з'явилося продовження, і не одне.

Вже незабаром сага отримала статус культової. Її вплив на масову культуру складно переоцінити, адже захоплені глядачі об'єднувалися в фан-клуби та займалися реконструкцією окремих сцен із фільму. Франшизу супроводжувало масове виробництво сувенірної продукції, пов'язаної з фільмом: пластмасові фігурки персонажів, іграшки, футболки з символікою фільму та багато іншого. І по сьогоднішній день всі ці речі радують око фанатів, пробуджуючи теплі спогади про величну кіноепопею. Ми зробили невелику добірку подарунків для найвідданіших глядачів «Зоряних воєн».

Подарунки для фанатів «Зіркових війн»

Жодного фаната точно не залишить байдужим ексклюзивний вініловий програвач від Crosley «Star Wars». Його випуск приурочений якраз до 40-річчя всесвітньо відомої франшизи. Програвач виконаний у формі складаної валізки і завдяки цьому його легко можна транспортувати. Прикраса валізи – постер першого фільму франшизи «Нова надія», а також логотип саги на внутрішній стороні кришки.

Програвач має кілька динаміків для посилення звучання, Bluetooth-приймач, RCA-роз'єм і вихід для навушників. Така річ – відмінний подарунок для тих, хто час від часу сумує за тими прекрасними колишніми часами, коли музику слухали на вінілових пластинках і чекали виходу чергового фільму франшизи.

Колекційна книга «Історія космічних польотів» відтворює головні події 50-ти космічних років: від запуску першого супутника і «космічної гонки» до першого польоту людини в космос і висадки астронавтів на Місяці. Читачі дізнаються багато цікавих фактів про космос і піонерів його дослідження – Гагаріна, Шепарда, Ціолковського та багатьох інших. Книга проілюстрована унікальними фотографіями, які занурять вас в історію космічних відкриттів. Обкладинка видання виконана вручну зі шкіри з кольоровими блакитними вставками і прикрашена тисненням. Таке видання стане прикрасою домашньої бібліотеки і настільною книгою для дослідників космосу.

Ще один подарунок для фаната «Зоряних воєн» – глобус «Silver and Black», що самообертається. Аксесуар має вишуканий дизайн, адже контраст між срібними материками і чорним океаном створює футуристичну композицію. Глобус складається з двох частин: склоподібної капсули зовні і сфери з малюнком всередині. Обертання глобуса забезпечує магнітне поле Землі і будь-яке освітлення. Такий аксесуар підійде в якості подарунка для любителя подорожувати та вивчати нові горизонти.