Раритетні ікони: елітний подарунок екстра-класу


У нас чудові новини: Fama почав працювати з великими колекціонерами, які представили нам старовинні ікони, зібрані з різних країн. Деякі з представлених творів були реставровані, деякі – не реставрувалися ніколи. Це оригінальні ікони (а не просто стилізовані під старовину), вік яких становить 100, 150, 200 і більше років.

Раритетні ікони на подарунок

Наприклад, раритетна ікона «Свята» датована кінцем XIX – початком XX століття. На іконі зображені 14 найважливіших християнських свят, серед яких Воскресіння, Святого Василя, Благовіщення, Стрітення та інші.

Головна перевага цієї ікони – її колекційна та історична цінність. Це робить твір привабливим екземпляром як для музейної, так і для приватної колекції. Крім того, ікона має потужну енергетику, яка захистить благополуччя і здоров'я свого володаря.

Ще один унікальний екземпляр – дванадцятичастинна ікона кінця XIX ікона, на якій зображені дванадцять обраних святих образів. Ікона написана майстрами-іконописцями з центральної України і збереглася в чудовому стані.

На ній зображені одні з найбільш шанованих святих образів у православному світі: Ісус Христос, Микола Чудотворець, Діва Марія з немовлям на руках та інші. Це потужний оберіг для дому та всіх членів сім'ї, який вбереже від зла і негативу.

Ікона «Деісусний чин» датована третьою чвертю XIX століття. Деісусний чин – це група ікон, в яких центральною фігурою виступає Ісус Христос, а по боках від нього розташовуються дві ключові особи у християнській релігії: Богоматір та Іоанн Хреститель.

Це неймовірно цінний екземпляр, який забажає отримати будь-який колекціонер. Родзинкою ікони є декоративне оздоблення із сусального золота.

Більше оригінальних раритетних ікон можна подивитися на нашому сайті. Ми вже неодноразово писали про те, що ікони – прекрасний подарунок для віруючої людини. Їх прийнято дарувати на хрещення, день народження, новосілля, весілля та вінчання, а також на релігійні свята, зокрема Великдень і Різдво, тобто практично на будь-яке свято. Якщо ж ви сумніваєтеся, яку ікону обрати конкретно у вашому випадку, ми з радістю допоможемо вам підібрати найбільш відповідний подарунок.