Нове надходження нард і шахів від Manopoulos


Історія компанії Manopoulos почалася у 1970 році в Афінах, коли 21-річний Костас Манопулос, що навчався в Художньому університеті, створив свої перші шахові фігурки з бронзи для виставки молодих талантів. Отриманий результат спонукав його відкрити власну маленьку крамницю в центрі грецької столиці, де Костас почав продавати шахи та нарди ручної роботи.

Всі вироби бренду виготовляються з високоякісного дерева, зокрема, з горіха, дуба, червоного та оливкового дерев. Якість шахів і нард, а також унікальний дизайн стали родзинкою Manopoulos і зробили його вироби популярними. Товарами бренду дуже скоро зацікавилися власники сувенірних лавок та магазинів подарунків. На сьогоднішній день компанія успішно відвідує міжнародні виставки та обслуговує клієнтів у більш ніж 25 країнах світу.

Кожен набір Manopoulos – унікальний і неповторний. Він створений, щоб розповісти світові невелику історію та відвернути від повсякденних турбот. Серед асортименту бренду ви можете знайти шахи та нарди на будь-який смак. Новинки цього популярного бренду відтепер доступні і на Fama.

Шахи на подарунок

Шахи «Олімпійські ігри» – це втілення духу Древньої Греції. Гральна дошка виготовлена з натуральної бронзи, а фігурки – з цинкового сплаву.

Ручний розпис, досконала деталізація та якість роботи дозволяють цим шахам максимально точно передати суть бою. Такий набір стане прекрасним подарунком для поціновувачів гри та любителів історії.

Нарди «Спартіат» – це результат копіткої роботи кращих майстрів з деревообробки. Як відомо, нарди – це гра з нескінченними можливостями для стратегічних та тактичних експериментів, саме тому вона користується великою популярністю у представників сильної статі. Набір виконаний з оливкового дерева, а шашки – з високоякісного пластика, вкритого лаком.

Шаховий набір «Мушкетери» виготовлений з цинкового сплаву з покриттям під золото і срібло. Особливістю цього набору є ігрові фігурки у вигляді мушкетерів – особистої охорони французького короля. Гральна дошка виконана з бронзи із покриттям з гальванопластики..

Побачити більше наборів нард та шахів і придбати продукцію Manopoulos можна на сайті Fama.