Тепер на Fama-presents представлений бренд «Montegrappa»


Чудова  новина для поціновувачів виняткової майстерності, інноваційності та оригінальності: Fama-presents розпочинає співпрацю із символом італійського аристократизму –  брендом «Montegrappa».

Заснований ще в 1912 році, бренд «Montegrappa» отримав особливе значення у період Першої світової війни, коли його прості і практичні ручки були ефективним засобом для підтримки зв'язку військових з близькими людьми. Тепер же кожний виріб від «Montegrappa» - це важлива подія в світі письмового приладдя, натхнення і особливий шарм італійських традицій.

Вже з назви бренду (на честь гори Монтеграппа, яка є символом патріотизму Італії) стає ясною амбітність майстрів, відмінні якості походу до формування ідеї та виконання роботи.

Ручки "Montegrappa" на подарунок

Продукція «Montegrappa» унікальна у своєму роді. Вона уособлює синергію традицій і новаторства, ексклюзивність різних моделей та імідж фаворита світової бізнес-еліти. Елегантна розкіш, креативний дизайн і свіжість ідей підкорили кумирів мільйонів: Фіделя Кастро, Сильвіо Берлусконі, Білла Клінтона, Сільвестра Сталоне і навіть такого відомого знавця прекрасного і естетичного як Ернест Хемінгуей.

Наша співпраця відкриває унікальні переваги як для колекціонерів, так і для впевнених у собі та своєму іміджі людей. Адже кожне пропозиція від «Montegrappa» на Fama-presents це:

- Дорогоцінні матеріали: 18 каратне золото для пера ручок, срібло і платина, діаманти та рубіни, сапфіри, смоли та лаки власної розробки бренду. У кожній лінійці виробів є своя особливість, що робить її неповторною (блакитний перламутровий целулоїд в лінійці Luxor).

- Винятковість ручного виконання. Тільки досвідчені майстри здатні вдихнути життя у вироби «Montegrappa», а ювеліри - створити шедевр кожною лінією та відтінком.

- Першокласні технології: глибока витяжка для неповторних форм, низькорельєфне гравірування для характерного малюнка, покриття емаллю,  адже «Montegrappa» - це витвори  мистецтва.

Комбінації методів та технік неповторні, а вироби - унікальні та функціональні. Тому, для Fama-presents співпраця з «Montegrappa» ще один успіх на шляху до своїх покупців.

Дивитись новинки від «Montegrappa» на сайте Fama-unique presents