Золоті Монети на Подарунок: Де Купити?


Золоті Монети на Подарунок: Де Купити?

Колекційна золота монета-браслет «Zodiac Leo» 5 доларів острів Ніуе 2017 рікЗолото – це інертний та м'який метал, який використовується у промисловості, стоматології та навіть фармакології, входячи до складу деяких лікарських препаратів. Але, звісно, ​​свій легендарний статус золото заробило не тому. Коли хочуть наголосити на чиємусь успіху або довговічності, саме назва цього металу використовується в різних стійких виразах. Наприклад, «золота доба» якоїсь країни як найвища точка її розвитку або «золоте весілля» після 50 спільно прожитих років подружжя.
Люди називають золото водночас благородним металом і ганебним. Довгий час на ньому трималася світова грошова система, не кажучи вже про золоті монети, що ходили з найдавніших часів, пошуки його запасів сильно сприяли безлічі географічних відкриттів, а з іншого боку – стільки людей загинули в гонитві за ним.
Звичайно, таке полярне ставлення до золота більше говорить про людей, але щось є у жовтому металі, що манить нас до нього. Його жовтий блиск надихав поетів та письменників на оспівування чи навпаки прокляття, а звичайні фермери та студенти були готові кинути все через примарну надію швидко розбагатіти за допомогою кирки та лопати. Незліченні золоті лихоманки вражали людей на всіх континентах, крім Антарктиди, хоча у майбутньому, можливо, й до неї дійде черга.
Хтось завдяки золотій лихоманці за пару років перетворювався на нувориша, інші втрачали все аж до свого життя. Одні міста на кшталт Сан-Франциско і Йоганнесбургу ставали мегаполісами, інші – перетворювалися на примар, залишених старателями. Золоті лихоманки надихали Джека Лондона та Чарлі Чапліна, а цілу команду з американського футболу «Сан-Франциско Форті Найнерс» названо на честь знаменитих золотошукачів Каліфорнійської лихоманки 1849 року.

Старовинні золоті монети

З одного боку, легко зрозуміти таку популярність золота. Адже воно має виняткову довговічність і не втрачає своєї якості навіть через величезну кількість часу. Наприклад, створені шумерами чотири тисячі років тому золоті сережки виглядають все також чудово. А Старовинні золоті монети – це ті реліквії з давніх-давен, які найкраще зберігаються на радість історикам та відвідувачам музеїв. Ще одна практична користь від зберігання золота – воно стабільно зростає у ціні. Тому варто хапатися за можливість купити трохи монет із золота – це чудова інвестиція.

Колекційні золоті монети

Колекційна золота монета-браслет «Zodiac Sagittarius» 5 доларів острів Ніуе 2017 рікЧасто люди, які займаються скуповуванням монет із чистого золота, роблять це не через прагматичні міркування, а тому що вони невиправні романтики-колекціонери. Такі люди збирають, наприклад, старовинні золоті або золоті монети України. Словом їхня колекція має бути об'єднана якоюсь однією темою. Втім, і в цьому є своя прагматична нотка – коштують такі підбірки величезні гроші, тож їх, у разі чого, можна вигідно продати.
В онлайн-магазині Fama ви можете купити найрізноманітніші золоті монети на подарунок. Якісь з них будуть чудово виглядати у вашій колекції, інші послужать ідеальним презентом для людини, яку ви хочете привітати зі святом. Можна вкласти в такий подарунок певний символізм, наприклад, про довговічні стосунки, які з часом не іржавіють. Наші монети із золота випускалися лімітованими серіями, що ще більше збільшує їхню цінність. Інша вигода від придбання – покупка монет не обкладається ПДВ у більшості країн і вимагає реєстрації, що полегшує їхнє перевезення.
Золота монета-браслет "Gemini" з кристалом SwarovskiВідносини людства та золота має довгу та насичену історію. Люди з найдавніших часів, ще не навчившись писати й читати, змогли оцінити цінні якості жовтого металу, його легкість у куванні, красу та довговічність. Тому прикраси та інші вироби із золота дійшли до нас у їхній первозданній пишноті. Оскільки цей метал дуже зручно зберігати саме в монетах, то не дивно, що вони стали як популярним способом інвестування, так і метою колекціонування.
Інтернет-магазин Fama пропонує широкий вибір золотих монет, які можуть послужити вам як подарунок для дорогої людини, так і доповнити вашу колекцію. Кожна з наших монет випущена обмеженою серією, тому її вартість з часом тільки зростатиме.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.6