Закордонні Платівки для Справжніх Меломанів


Закордонні Платівки для Справжніх Меломанів

Вінілова платівка Frank Sinatra - The Lady Is A Tramp Перший музичний програвач був винайдений далекого 1857 року. Точніше фоноавтограф, так називався цей пристрій, був звукозаписним приладом, музику з нього не послухаєш. Втім, його цінність була не в цьому, а в тому, що цей вдалий експеримент виявився фундаментом, на якому виникли телефон Александра Белла і фонограф Томаса Едісона. Останній пристрій, який побачив світ через 20 років після винаходу фоноавтографа, був уже реальним першим музичним програвачем.

Фонограф був настільки революційним приладом, що за перших демонстрацій його роботи презентаторам могли загрожувати в'язниця чи побої. Настільки людям було важко повірити, що якась бездушна штуковина відтворює людський голос, що вони підозрювали тут шахрайство.
А ще через 10 років американець Еміль Берлінер вигадав грамофон, який мав чергову приголомшливу інновацію – диски. Їх було легко і відносно дешево тиражувати, так що в 1895 Берлінер дав початок Berliner Gramophone - першій в історії компанії з реалізації платівок. А через 2 роки відкрилася філія в Сполученому Королівстві, яка пізніше перетвориться на одного з основних гравців звукозапису – EMI.

Вінілові платівки закордонних виконавців

Вінілова платівка «Уітні Х'юстон»Так поступово з кожним новим технологічним покращенням диски та програвачі ставали все доступнішими для масового споживача. В результаті вони стали незамінною річчю майже в кожному будинку, але особливий культовий статус вони набули в СРСР, де вінілові платівки закордонних виконавців були чи не єдиною можливістю зазирнути за залізну завісу. Альбоми західних виконавців, принаймні тих, кого пропускала цензура, продавалися в республіках Союзу великими тиражами. Платівки представників закордонної естради були страшним ексклюзивом, який викликав заздрість у друзів та знайомих.

Де придбати закордонні платівки?

Вінілова платівка Pulp Fiction - Soundtrack Зараз, звичайно, таких труднощів із придбанням платівок закордонних виконавців немає, були б гроші. Але з поверненням моди на вінілові програвачі такі диски знову мають величезний попит. Тому постало питання, де можна придбати якісні платівки естрадних виконавців, які не зіпсуються після пари прослуховувань. Саме такі вінілові носії ви знайдете в онлайн-магазині подарунків преміумкласу Fama. Ми маємо широкий асортимент записів: від шедеврів джазових музикантів до культових альбомів, що змінили музику, від Висоцького і до Леді Гаги. Так що вам легко буде підібрати подарунок собі або вашому другові - завзятому меломану.

Історія звукозапису триває вже понад 165 років. І як у багатьох інших сферах люди досягли тут неймовірного успіху. Але якщо зараз на людину, яка досі сиділа б за Pentium II, не кажучи про ще більш ранні моделі, дивилися б як на дуже дивну, то з програвачами все не так. І вініл замість того, щоб скласти компанію телеграфу та аудіокасетам на пенсії, знову став популярним. Тому платівка улюбленого музиканта - це чудовий варіант для подарунка, який викличе в іменинника безліч теплих почуттів.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.2