Ювелірні аксесуари від українського бренду Moray


Ювелірні аксесуари від українського бренду Moray

Ніжна брутальність Moray

Мурени, великі хижі риби з вугроподібним тілом, завжди справляли велике враження на людину. Через свій незвичайний зовнішній вигляд вони нагадують якусь інопланетну істоту, прибульця з іншої планети. Напевно, тому стародавні римляни, хто міг собі це дозволити, любили вдома тримати цих тварин в спеціальних басейнах.
Хоча на людину ці риби цілеспрямовано не полюють, вони можуть напасти на аквалангіста, що невдало попав під руку, а точніше під дві пари небезпечних щелеп. Відомі випадки нападу мурен на акул, так що навіть вони не можуть відчувати себе в безпеці поряд з цим монстром. Мурени - це символ могутності, небезпеки, безстрашності і навіть брутальності.
Що пов’язує якихось риб та український ювелірний бренд Moray? Справа в тому, що саме вони стали, можна сказати, обличчям компанії. Їхня назва - це слово «мурена» англійською. І вона ж зображена на логотипі Moray. На ній цей хижак зациклений у вісімку подібно уроборосу. Цей один з найдавніших символів в історії людства означає нескінченність, в якій життя та смерть по черзі змінюють один одного. Тоді як для Moray це - нескінченні творчі рішення, завдяки яким бренд став успішною і затребуваною ювелірною компанією.
Фірмова риса українського бренду - аристократичний вінтажний стиль його аксесуарів. Бритви, запонки та інша продукція від Moray зроблені так, що, якщо покласти їх в колекцію Ермітажу поруч з іншими творами мистецтва - ніхто не помітить різниці. Тому що завдяки шикарному дизайну, розкішним матеріалам і почуттю прекрасного майстрів бренду, аксесуарами від Moray впору користуватися вінценосним особам.
До слова, про матеріали. В основному умільці української фірми при створенні своїх шедеврів працюють з сріблом 925 проби та золотом 585 проби, а 999 пробу беруть для позолоти. Для обробки вони використовують дорогоцінні камені, макасарське ебенове дерево, мінеральну суміш елфорін, яка представляє собою штучну слонову кістку, і платиновий силікон. Хоча асортимент ювелірної компанії досить широкий, найбільшим попитом користуються запонки, бритви і браслети.

Запонки

Запонки - це ексклюзивний аксесуар, який прикрашає манжети сорочок успішних джентльменів. Вперше з'явившись в XVII столітті у Франції, вони підкорили світ вже в другій половині XX століття. Тепер це неодмінний атрибут забезпеченої людини, яка прагне виглядати стильно. Запонки від Moray зроблені з срібла та покриті радієм. Завдяки цьому вони сяють незвичайним золотистим відтінком. Дизайн запонок явно натхненний готичним стилем, що помітно і по іншим аксесуарам компанії.

Бритви

Інший приклад майстерної роботи Moray - їхні бритви. Ці срібні розкішні аксесуари, прикрашені витонченою різьбою, не залишать байдужим жодного цінителя краси. Не просто буде поголитися так, щоб виглядати в підсумку красивіше, ніж ці твори мистецтва. Як і у випадку з запонками, дизайн бритв відсилає нас на пару століть назад, що посилює загальне сильне враження від них. Прекрасний подарунок для чоловіків, що цінують розкіш.

Браслети

Ці прикраси, як і все, що виходить під логотипом Moray, дивним чином поєднує в своєму дизайні брутальність і вишуканість. Основний матеріал, звичайно, срібло, також на місці і унікальний ретро-стиль, властивий українській компанії. Такі прикраси не посоромиться носити навіть чоловік, який вважає, що вони створені тільки для жінок.
Moray – це ювелірний український бренд, який запозичив у мурен не тільки назву, а й в якійсь мірі філософію. Його творіння не соромляться здаватися брутальними та жорсткими. Втім, почасти цей ефект згладжується витонченістю роботи, вінтажним стилем і розкішним різьбленням. Купуйте будь-який аксесуар від Moray в онлайн-магазині Fama, щоб зробити приголомшливий подарунок коханому чоловікові, дорогому другу або начальнику.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

0.0