Ваги від Wunder - ювелірні точність і дизайн


У багатьох з нас у будинку стоять ваги. Вони виконують таку важливу функцію контролю нашої ваги, а значить, і здоров'я, але через певні стереотипи в суспільстві їх не прийнято залишати на видноті. Але італійський бренд Wunder вирішив змінити цю тенденцію і робити не просто найточніші ваги, але і одночасно люксовий аксесуар, який здатний прикрасити будь-який інтер'єр. Тому ми вирішили присвятити цій компанії окрему статтю, тим більше в наш інтернет-магазин надійшли нові моделі ваг від Wunder.

Ваги на подарунок

Почнемо з історії компанії. Вона з'явилася на світ незабаром після Другої світової війни завдяки одному заповзятливому італійцеві. Його бізнес полягав у виробництві та перепродажу товарів для дому, серед яких були і ваги. А в 1987 році відбулася епохальна подія для Wunder: сім'я Кассера придбала її у засновника компанії. Вони провели ребрендинг, запустили нові моделі і зосередили свої зусилля на виробництві високоточних люксових ваг. Для цього Wunder впровадили новітні на той момент технології вимірювання ваги, так щоб їхня продукція на 100% відповідала девізу бренду «Натхненні точністю». Плюс нікуди не поділося притаманне багатьом італійцям вміння поєднувати пишність і елегантність, що ми і бачимо в їх вагах від Wunder.

Візьмемо для прикладу ці розкішні ваги «Gold», моделі з серії 150. Стильний дизайн поєднується з приголомшливою точністю при вимірюванні ваги. Такий аксесуар ніхто не захоче сором'язливо ховати від сторонніх очей, та й потреби такої немає. Адже він буде органічно виглядати навіть в самому розкішному інтер'єрі. Той випадок, коли шикарний зовнішній вигляд повністю відповідає внутрішній начинці аксесуара. А якщо вам не подобається золотий колір, то можете звернути увагу на ці ваги з гарною італійською назвою «Satinata» тієї ж серії, що перекладається як «полірований хром». І це також елегантно звучить, як і виглядає. Божевільна точність і надійність роботи ваг додаються.

Для альтернативи у компанії Wunder є інші підлогові ваги з серії 960. У них інший дизайн, але такі ж чудовий зовнішній вигляд та достовірність результатів зважування. Тим, кому сподобалася золота модель з попередньої серії, ми пропонуємо звернути свою увагу на ці ваги - тезки тієї моделі. Таку красу не те, що не хочеться прибирати в дальній куточок квартири, а навпаки, хочеться виставити на саме видне місце. Знову ж для альтернативи в нашому інтернет-магазині ви знайдете такий варіант, ваги Cherry. Все ті ж точність і надійність, але в цей раз вже вишневого відтінку.

Бренд Wunder зміг зробити неможливе. Взяти щось таке настільки буденне і перетворити його на справжній витвір мистецтва. Як ми вже відзначали неодноразово в цій статті, до точності ваг, яку зазвичай тільки і чекаєш від такого роду товарів, італійці додали ще й максимально стильний дизайн і навіть деяке розкішне виконання. Так що ваги Wunder можна сміливо дарувати своїм друзям і знайомим, наприклад, тим, хто активно займається або збирається займатися спортом.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.6