Речі для вашого затишку


Є відомий вислів: «Мій дім - моя фортеця». Але ми ще з первісних часів цінуємо наші родові гніздечка не тільки за наданий захист від негоди, грабіжників та мамонтів, але і за те незамінне відчуття затишку, яке можна пережити тільки сидячи у рідного багаття телевізора або ноутбука. І це почуття комфорту досягається часто не пишним оздобленням квартири або замком останнього покоління на ваших вхідних дверях, а маленькими і навіть часом непомітними деталями інтер'єру. Ми вирішили скласти невеликий, але дуже різноплановий список речей, які дадуть вам максимальний рівень комфорту.

Товари для дому на подарунок

Почнемо нашу «затишну» подорож з ламп і інших декоративних світильників. Навіть коли вони не горять, вони своїм зовнішнім виглядом надають якесь комфортне враження всьому інтер'єру. Причому на нашому сайті настільки багатий вибір різних світильників, що ви знайдете лампу відповідного дизайну під будь-яку обстановку. Є яскраві аксесуари в модному зараз стилі стімпанк, є в китайському, є більш класичні зразки, а власникам оригінального смаку можемо запропонувати ось таку лампу-книгу!

Перейдемо до меблів. Вона задає саме той напрямок, навколо якого ми облаштовуємо своє житло, тому в цій статті без неї нікуди. Тут, звичайно, в нашому онлайн-магазині є де розгулятися. Наприклад, якщо ваш інтер'єр відрізняється певною пишністю, тоді ми можемо запропонувати такий витончений бронзовий столик, натхненний східними мотивами. Якщо ж ви віддаєте перевагу простоті й екологічності в обстановці, тоді зверніть вашу увагу на цей варіант з підставкою з капу клена. Але не столиками єдиними! Для любителів винної естетики у нас є дизайнерський табурет, зроблений з раритетної дубової винної бочки і навіть цілий винний комод теж з натурального дуба.

Хоча меблі формують певний фундамент для інтер'єру, є безліч елементів декору, які втілюють в життя і покращують ваші ідеї про те, в якій обстановці ви хочете жити. Одні з класичних способів зробити ваш інтер'єр краще - це вази і картини. І тих і інших у нас величезний вибір. Але можна виділити такий варіант - раритетну розкішну вазу, родом з Німеччини, створену з синього кришталю. А з картин відзначимо «Ранню весну» Антона Кашшая, яскравого представника закарпатської школи живопису. Так як вази і картини давно стали класикою, вони універсальні в тому сенсі, що підійдуть майже під будь-який стиль.

Деякі речі, які на перший погляд непомітні і не дуже важливі, в результаті відіграють вирішальну роль в нашому домашньому комфорті, як маленький штрих, який доводить до ідеалу загальну картину. Такою річчю може стати, наприклад, цей килим з вовни лами. Від нього так і віє домашнім теплом і затишком, тому він легко може вибити собі місце у вашому сердечку. Ще один тип таких дрібних, але влучних інтер'єрних рішень - це дизайнерські тарілки. Їх теж представлена велика кількість на нашому сайті, тому виділимо два варіанти. Перший - це раритетні парні тарілки «Полювання», а другий - ще більш старовинні сюжетні, від яких так і віє атмосферою Європи кінця XIX століття. Втім, навіть ложки для взуття, грамотно підібрані під інтер'єр, стануть його невід'ємною частиною. Особливо якщо це чудові твори мистецтва від італійських майстрів з Pasotti на зразок цієї ложки для взуття з ручкою у вигляді золотого коня.

Закінчимо перелік аксесуарів з нашого онлайн-магазину, які перетворять ваш будинок в зону підвищеного комфорту, на високій ноті. Можна сказати, в буквальному сенсі, тому що мова піде про музичні вінілові програвачі. Наш сайт – це просто незліченна скарбниця грамофонів і патефонів, тому щоб не займати вашого часу, коротко відзначимо, що такий програвач відмінно впишеться в сучасний інтер'єр, а такий грамофон - в обстановку під старовину. Величезний вибір вінілових платівок додається.

Замість післямови звернемося до власників домашніх тварин. Вам краще, ніж будь-кому іншому, відомо, що комфорт вашого улюбленця - це ваш комфорт. Тому так важливо, щоб наші вихованці відчували себе вдома як вдома. У нас є безліч товарів для тварин, які зроблять проживання вашого чотириногого друга під одним дахом з вами максимально комфортним. Це і миски, і будиночки для котів, і ортопедичні матраци для собак, і навіть віконна годівниця для птахів. Але наша особлива гордість - це чарівні лежаки. Що говорити, дивіться самі, в такий лежанці із задоволенням би ліг і сам!


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.2