"Шерстяні штани або чому книга в неякісній шкіряній палітурці - це неправильно


Знаєте, з чим можна порівняти комбінацію шерстяних штанів та підборів за таким же, м'яко кажучи, низьким рівнем поєднуваності? З гарною книгою в неякісній шкіряній палітурці. Коли і книга сама по собі хороша і сторінки зроблені з якісного паперу, а шкіра - дешева підробка. І якщо хтось вийде у світ в невдалому образі, то постраждає тільки хороший смак. Тоді як проблеми зі шкіряною обкладинкою книги при несприятливому збігу обставин можуть буквально вбити видання або навіть нашкодити вашому здоров'ю.
Але давайте докладніше поглянемо на проблеми неякісної шкіри, яку роблять, як правило, з синтетичних матеріалів, або вони виникають через погану обробку натуральної шкіри:
 
• якщо якісна натуральна шкіра подібна вину та з віком стає тільки краще, то погана згодом починає лущитися, тріскатися і обсипатися;
• через халтурну обробку шкіри вона поступово втрачає колір і навіть може забруднити меблі, одяг або руки, дивлячись з чим книга була у контакті;
• книга в якісній шкіряній палітурці буде приємна не тільки на дотик, але і на запах, тоді як неправильно оброблена або просто дешева шкіра відштовхне вас з першого подиху і неважливо наскільки хороша книга сама по собі;
• якщо зберігати книгу в неякісному оформленні на сонці або в теплі, то шкіра почне морщитися;
• якщо книга склеєна неякісним клеєм, то вона неминуче рано чи пізно роздується або банально розклеїться. І це, не кажучи про аромат, який може видавати цей клей.

Елітні подарунки зі шкіри

Бачучи стільки проблем, які можна отримати, якщо придбати книгу з неякісною шкіряною палітуркою, логічно перейти до питання: а як розібратись натуральна це шкіра чи низькоякісний замінник? Є кілька способів перевірки, які виявлять справжність шкіри:

1. Покласти руку на шкіряну обкладинку книги. Через певний час ви відчуєте тепло, яке немов повертає Вам книга;
2. Капнути трохи води на шкіру. Через певний час волога повинна вбратися.
3. Натуральна шкіра здатна пройти навіть випробування вогнем! Вона не горить в звичному розумінні цього слова і навіть не плавиться, а скоріше ледве-ледве тліє.
4. Синтетика виглядає і відчувається ідеальною та рівною, тоді як натуральній шкірі властиво мати нерівності і якісь дрібні вади.
Останнім та разом з тим важливим пунктом відзначимо можливість консультації у наших менеджерів. Їх знання в цій сфері настільки великі, що поступаються тільки їх бажанню допомогти Вам! І вони з радістю допоможуть зорієнтуватися в майже нескінченному різноманітті нашої бібліотеки. Безліч раритетних видань, класика, наукова література, Макіавеллі й Біблія, Уоррен Баффет і Коран арабською мовою - все це зберігається на наших віртуальних і тому незапилених книжкових полицях!
 
Як онлайн-магазин товарів класу люкс, ми не можемо дозволити собі продавати неякісні речі, і тим більше книги в шкіряній палітурці. А про якість виготовлення цих книг, свідчить той факт, що в нашій бібліотеці є величезна кількість старовинних видань, які з часом стають тільки краще, як за внутрішнім своїм змістом, так і зовнішньою оболонкою. Одним із прикладів цього є вічна класика Ільфа і Петрова «Дванадцять стільців», яка завдяки нашому шкіряному оформленню буде радувати Вас і Ваших нащадків ще кілька століть. Тому чекаємо Вас в нашому онлайн-магазині, щоб ви могли придбати кращий подарунок, який тільки можна придумати. І неважливо кому призначається цей подарунок - собі або комусь іншому!

 


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.5